Roberto Mancini

Romantikliğe gerek yok karakterine hiç lafım yok ama bizde olmazdı maalesef. Medyanın ağzına sıçacak adamlar lazım bize bir hoca bunu yapamıyorsa sahada da gerekli agresyon sağlanamıyor futbolcular tarafından.

30676132.jpg

article-2521945-1A030AA300000578-683_306x489.jpg

Juventus+v+Galatasaray+UEFA+Champions+League+zhXYODHd0yAl.jpg

Bu yabanci siniriyla ben birsey yapamam diyen ve parasina bakmadan giden adam :hat:

Adam türk futbol tarihinin en zorlu ş.ligi grubundan takımı çıkardı.Üstüne ilk maçta 6-1'lik r.madrid maçından sonra takımı devralmıştı.
Çıktığı 3 derbinin 2 tanesini kazandırdı.
Türkiye kupasını kazandırdı.
Ligde 2.olduk ama tarihin en değerli ikinciliği oldu çünkü ş.ligine direk gittik.
Yabancı sınırının zirve yaptığı dönemdi ve maalesef ligde yerli çöplere muhtaçtı.Ayrıca ersun yanallı fb o sene gerçekten iyi ve ballıydı.Rahat 6-7 tane maçı son dakikada değil son saniye golleri ile kazandılar.
Üstüne gayet şık bir şekilde ayrıldı.

1 senede bence oldukça başarılı oldu.

Forumda en beğendiğim yorumları yapan üyelerden birisin ama buna katılmıyorum maalesef. Ben Mancini döneminde takımın giderek güç kaybettiğini, iki sezonda oluşturulan sistemin sürekli zayıfladığını ve bugün büyük sıkıntı çekmemize neden olan devre arası transfer dönemini hatırlıyorum. Mancini'nin takıma pozitif hiçbir şey katmadığını düşünüyorum. Terim'in mirasını tüketti ve bir şey yapamayacağını anladığı için gitti. Parasını almadan gitmesi bu devirde şık bir hareket herkes yapmaz bu doğru.

Adam gibi adam.

Kulüpte biraktigi alacaklari da Sinan Bilgine girsin diyerek bu konudan cikiyorum.

hocam 3/3 yaparak şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu belli etti.

allahımm manciniiiiiiiiiiiiiii

hocam napıyorsun

5taneeeeeeeeeeeeeeeeeee

mancini hocamin yardimcisi olup biraz yaninda calissaydi lucescu milli takima daha faydasi dokunabilirdi

Lucescu zenitin basina gectiginde 100 milyonluk oyuncu satilmis, ve 20 milyona oyuncu alinmisti... Mancini takimin basina gelince, 80 Milyon avro harcayip, son 5 yilin en yüksek yatirimini yapti zenit.

Geri
Üst Alt