Roberto Mancini’den Açıklamalar

Bidaki sezonun kadrosu kurulsun, banane bu mactan, sanki Feneri yenince 10 puan vercekler. Genc oyunculara sans ver artik Hajro, Berk Ismail, Ibrahim Coskun oynasin.

Birsey sorucam kisisel algılama. Bu isin mancini ile olmayacagını hala anlayamadınız mı?

bu bünyeler fb yenilgisini kabul edemez. takım ve hoca ne kadar kötüde olsa o maçtan galip çıkmak zorundayız. sezon sonuna kadar manciniyle idare edilecek artık sonrada dua edecez milli takıma gitmesi için

Herif bildiğin eğleniyor milletle,

İstifa et onurun varsa.

B.Tulun denen komisyoncu da tazminatını cebinden versin.

Dalga geçiyor hemde en ağırından... Yok yarın çekip gittiğinde ilk açıklamasıda ;

" Valla Galatasarayda çok eğlendim. PES oynasam bile yönettiğim takımla bu kadar rahat dalga geçemezdim" olacak. :(

Yakir Mizrahi ‏@yakirovich 22 dk.

4. hakemin kaldırdığı tabelada +3 dakikayı görüp, 90+3'te kenara Ontivero'yu gönderiyorsan, Galatasaray ile dalga geçiyorsundur..

Dayaklık artık bu adamın yaptığı her taktik, her konuşma, her oyuncu tercihi..

Sayın hocam fifa da Türkiye ligi yok......Sadece Galatasaray var.....

7 kişi çıksalar yine atmazsın.

Ne 7 kişisi. Sadece Volkan çıksın.

Muslera

Veysel Semih GökhanZan Burdisso Chedjou HakanB Telles

Yekta Selçuk Ceyhun​

onbiriyle çıkar kendi sahamızdan çıkıp gol atmaya da takımın kafası çalışmaz.

4 tane atinca şampiyonmu oluyoruz mancini. 3 haftadir gol atamiyoruz. sen nediyon.

Bir zahmet taktiğini de ceyhununu da al ve git bu takımdan...

Başlıkta ne küfürler görüyorum da görev ahlakını hiçe sayıp raporlamıyorum, kıymetimi bilin :D

defol git ciddiyetsiz,dalgacı herif

eğer yenemezsek fena alay konusu olacağız:(

Her takımın bir senesi var.Geçtiğimiz 2 yıl bizim yıllarımızdı,bu sene de belli ki Fb'nin yılı.Adamlar bizden daha çok istiyor şampiyonluğu,hak ediyorlar da.Yok hakemdi baldı son saniyeydi vs. demeye gerek yok,ucuz laflar bunlar.Bahanesi çok olanın şahanesi olmaz.

Adam s.cti simdi de siviyor. Samimi söylüyorum dalga geçiyor bizle başka aciklamasi olamaz.. Fatih terim kotu bir taktisyen derdim takimi gazla oynatiyor derdim aslında lafimin arkasindayim hala ama giden terim gelen mancini olunca insan bir utaniyor. Fatih terim bunun yaninda taktik deha kalir

Manciniden önce bence SELÇUK ve BURAK bizle dalga geçiyor eyyy uyuyan ultraslann uyanın da bi zahmet şu iki elemanı protesto edin..

Her takımın bir senesi var.Geçtiğimiz 2 yıl bizim yıllarımızdı,bu sene de belli ki Fb'nin yılı.Adamlar bizden daha çok istiyor şampiyonluğu,hak ediyorlar da.Yok hakemdi baldı son saniyeydi vs. demeye gerek yok,ucuz laflar bunlar.Bahanesi çok olanın şahanesi olmaz.

İyi de hocam bunlar bizi kadıkoyde macın bir onemi olsun olmasın tokatlıyorlar. Bizimde aynısını yapmamız lazım artık bıktı bu taraftar allah korusun birde fenerede yenilirsek bence yonetımı ibra etmeyecekler. Senenin en onemlı macına cıkıyoruz bence.

Geri
Üst Alt