Roberto Mancini’den Açıklamalar

İyi de hocam bunlar bizi kadıkoyde macın bir onemi olsun olmasın tokatlıyorlar. Bizimde aynısını yapmamız lazım artık bıktı bu taraftar allah korusun birde fenerede yenilirsek bence yonetımı ibra etmeyecekler. Senenin en onemlı macına cıkıyoruz bence.

Çok zor bundan sonra öyle bir hava yakalayabilmemiz.Şu bir gerçek durumu ne olursa olsun psikolojik olarak Fb 1-0 önde başlar maça.Bu üstünlüğü veren de genel galibiyet sayısında 20 maça yakın olan üstünlükleri.2006-2010 arası da çok ezici kurdukları üstünlük.Hala akıllarında o günler.Kim gelirse gelsin değişmiyor yani.

Bir de Kadıköy'de berabere kalınca haaa falan diyoruz,iyi oynadık bu korku onlara yeter diyoruz.Sonra onlar bizim sahaya gelip 2 atak 2 atıp gidince de bal diyoruz.Bal falan değil,bu tamamen oyun anlayışından kaynaklı.Geçen sene 2-1 yendiğimiz maçta biz de aynını yaptık,kaleye gitmedik maç boyunca,2 duran top 2 gol.Peki neden bal demedi bu arkadaşlar?Onlara göre baldı ama işlerine gelmediği için diyemediler.Ama o da bal falan değildi işte,bireysel beceri.

Çok zor bundan sonra öyle bir hava yakalayabilmemiz.Şu bir gerçek durumu ne olursa olsun psikolojik olarak Fb 1-0 önde başlar maça.Bu üstünlüğü veren de genel galibiyet sayısında 20 maça yakın olan üstünlükleri.2006-2010 arası da çok ezici kurdukları üstünlük.Hala akıllarında o günler.Kim gelirse gelsin değişmiyor yani.

Bir de Kadıköy'de berabere kalınca haaa falan diyoruz,iyi oynadık bu korku onlara yeter diyoruz.Sonra onlar bizim sahaya gelip 2 atak 2 atıp gidince de bal diyoruz.Bal falan değil,bu tamamen oyun anlayışından kaynaklı.Geçen sene 2-1 yendiğimiz maçta biz de aynını yaptık,kaleye gitmedik maç boyunca,2 duran top 2 gol.Peki neden bal demedi bu arkadaşlar?Onlara göre baldı ama işlerine gelmediği için diyemediler.Ama o da bal falan değildi işte,bireysel beceri.

Katılıyorum ancak bu takım bu fener macını yenemezse buyuk ihtimalle onumuzdeki en az 2 seneyi kaybederiz. Neden mi?

1. Bu macı yenemzsek taraftarın ınanılmaz bır protestosu olur kalan maclarda dogru durust galıbıyet alamaz ligi 3. bitiririz.

2. Muhtemelen CL on elemede elenir yaklasık 20m. euro nakitten oluruz.

3. Seneye sattıgımız kombine sayısı 25.000i gecmez cok ciddi bir darbe yeriz.

4. Unal Aysal kacıp gider bu tabloda yerine baskan bile bulamayabiliriz

Ben fener macının bir mactan daha otesi oldugunu dusunuyorum.

Haftaya kaybedersek çok kellle gider bu maçı alır çöp kadroyla devam ederiz .. Maç sonun da da melo muslera ve sneijdere dua ederiz..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Katılıyorum ancak bu takım bu fener macını yenemezse buyuk ihtimalle onumuzdeki en az 2 seneyi kaybederiz. Neden mi?

1. Bu macı yenemzsek taraftarın ınanılmaz bır protestosu olur kalan maclarda dogru durust galıbıyet alamaz ligi 3. bitiririz.

2. Muhtemelen CL on elemede elenir yaklasık 20m. euro nakitten oluruz.

3. Seneye sattıgımız kombine sayısı 25.000i gecmez cok ciddi bir darbe yeriz.

4. Unal Aysal kacıp gider bu tabloda yerine baskan bile bulamayabiliriz

Ben fener macının bir mactan daha otesi oldugunu dusunuyorum.

2010-2011'de kaybettik ve 2 sene üst üste şampiyon olduk.Şike süreci vs. etkisi elbette var ayrı konu.

Adım gibi eminim o sene kazansak hayatta 2 sene üst üste şampiyon olamazdık.Belki kaybetmemiz yine lehimize olur,cezalar kesilir bilebilir miyiz?

Aksine kazanırsak çoğu şeyin kamufle olacağı görüşündeyim.Olur da farklı kazanırsak hem de.

2010-2011'de kaybettik ve 2 sene üst üste şampiyon olduk.Şike süreci vs. etkisi elbette var ayrı konu.

Adım gibi eminim o sene kazansak hayatta 2 sene üst üste şampiyon olamazdık.Belki kaybetmemiz yine lehimize olur,cezalar kesilir bilebilir miyiz?

Aksine kazanırsak çoğu şeyin kamufle olacağı görüşündeyim.Olur da farklı kazanırsak hem de.

Senınkıde mantıklı ancak 2010 2011de kaybettıgımızde degismeyen birtek ahcı kalmıstı klupte

Bazı futboldan anlayan arkadaşlarımız desteğe devam.... Hep destek tam destek.

Kötü amaçla söylemedi bunu, dalga geçmiyor adam yani, şanssızlıktan goller kaçırıyoruz demek istiyor bakarsın o gün şansımız yanımızda olur girdiğimiz her pozisyonu gole çevirip 4 atarız diyor.İnşallah öyle olur ama abartılmamalı derbi galibiyeti.Nihai hedef 20. şampiyonluk ve 4. yıldızdı.

Reportaj da direb fb ye atsriz demefi

Burda olayi döndürüp carpitip gösyermeyin

* LG G2 Tapatalk *

1 at, 2 at, 3 at, 4 at, 5 at, 7 at, 8 at, 9 at ama 6 atma Mancini. Bir 12 sene de; 'biz "de" onlara 6 tane atmistik' sacmaligi kaldiramam. Her platformda sergiledikleri kusbeyinlikleri yetiyor bu ulkeye.

Birsey sorucam kisisel algılama. Bu isin mancini ile olmayacagını hala anlayamadınız mı?

Mancini ile alakasi yok, yerinde Benitez, Mourinho olsa durum pek farkli olmazdi, belki 3 puan fazla veya 3 puan daha az olurdu. Sorunun kaynagi o degil..

19a 18 oldu şampiyonluk.yapacak bişey yok.en azından derbide adam gibi oynat.

Röportajda tam olarak ne dediğini bilemem de, dua etsin maçı kaybetmeyelim. Yoksa oradan büyük ihtimal istifa ile çıkar. O anki sinirle ve büyük çoğunlukla taraftarın Mancini üzerindeki tepkisi buna yol açabilir.

Geri
Üst Alt