- 22 Kasım 2008
- 14.988
- 569
- 1.908
İyi bari hatayı üstüne almış, baya baya kendimi suçlu hissediyordum yoksa. Fesupanallah ya!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aramızda para toplayıp verelim tazminatını yoksa ocağımıza incir ağacı dikecek bu.
o kadar para toplayabilsek mancini ye mi vercez![]()
Veririm valla ne huzur kaldı ne istek hayattan soğudum parası batsın yeterki galatasarayım tekrar şahlansın.
Arkandayiz seni yedirmeyiz hocam
Zamanında Bielsa dedik dedik kimse bize inanmadı. Gelse şu anda belki de yeni Lucescumuz olmuştu. Hiç değilse bu kadar rezil maçlara şahit olmazdık.
badem mevsimi geldi
turşunu kuralım
bielsa ve lucescu
bi yanlışlık olmasın
biri savunmacı biri çılgın hücumcu![]()
Bi gidin bee sizin ziyniyetiniz yuzunden lucescuyu rijkaardi hagiyi yediler beeee .. bu adam goreceksin seneye kalsin bi yaz mevsimi gecirsin biraz daha kaliteli makarna yeesin bak nabioz
O anlamda demedim be renktaş.Başarı anlamında kasettim. Lucescu denildiğinde ben savunma oynatmış, hücum oynatmış diye düşünmem. Benim için önemli olan başarıdır.
nabio bi de hele
gerçekten merak ettim
hangi ışığı gördün de biz göremedik
ben mesela bu akşam 90+3'te oyuncu değiştirmemesinde bi ışık gördüm diyebilirim
söyle neler yapabileceğini bizim de birazcık fikrimiz olsun
adama haksızlık mı ediyoruz lan diyebilelim
Bi gidin bee sizin ziyniyetiniz yuzunden lucescuyu rijkaardi hagiyi yediler beeee .. bu adam goreceksin seneye kalsin bi yaz mevsimi gecirsin biraz daha kaliteli makarna yeesin bak nabioz