Roberto Mancini’den Açıklamalar

İyi bari hatayı üstüne almış, baya baya kendimi suçlu hissediyordum yoksa. Fesupanallah ya!!

Zamanında Bielsa dedik dedik kimse bize inanmadı. Gelse şu anda belki de yeni Lucescumuz olmuştu. Hiç değilse bu kadar rezil maçlara şahit olmazdık.

Kahrolsun bağzı tazminatlar !

Adam gibi oynat o zaman bu sadece bugün olan birşeymis gibi konusacagina.

N5

bielsa ve lucescu

bi yanlışlık olmasın

biri savunmacı biri çılgın hücumcu :)

O anlamda demedim be renktaş. :) Başarı anlamında kasettim. Lucescu denildiğinde ben savunma oynatmış, hücum oynatmış diye düşünmem. Benim için önemli olan başarıdır.

Bi gidin bee sizin ziyniyetiniz yuzunden lucescuyu rijkaardi hagiyi yediler beeee .. bu adam goreceksin seneye kalsin bi yaz mevsimi gecirsin biraz daha kaliteli makarna yeesin bak nabioz

nabio bi de hele

gerçekten merak ettim

hangi ışığı gördün de biz göremedik

ben mesela bu akşam 90+3'te oyuncu değiştirmemesinde bi ışık gördüm diyebilirim

söyle neler yapabileceğini bizim de birazcık fikrimiz olsun

adama haksızlık mı ediyoruz lan diyebilelim

nabio bi de hele

gerçekten merak ettim

hangi ışığı gördün de biz göremedik

ben mesela bu akşam 90+3'te oyuncu değiştirmemesinde bi ışık gördüm diyebilirim

söyle neler yapabileceğini bizim de birazcık fikrimiz olsun

adama haksızlık mı ediyoruz lan diyebilelim

O avatarindakiler takimi sabote etmese gorurdunzz manciniyi aga . Adam taktik dehasi bi kerem gormiyomusun kagitla takdik verior atkisiyla nasilda yakisior klubeye bee neyse ne anlatsak boss MANCiNi Sonuna kadarrrr pampaaa

Seneye ligi filan domine ediyormuş. Çok pis g*t oluruz. :D O değil de lütfen git hoca.. :)

Bi gidin bee sizin ziyniyetiniz yuzunden lucescuyu rijkaardi hagiyi yediler beeee .. bu adam goreceksin seneye kalsin bi yaz mevsimi gecirsin biraz daha kaliteli makarna yeesin bak nabioz

Bence de bütün suç Türkiye' de üretilen kalitesiz makarnalarda :)

Geri
Üst Alt