- 20 Haziran 2011
- 60.961
- 69.367
- 4.758
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Kasımpaşa karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Haberin Devami GSC Portal'da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sana güvenenleri hayal kirikligina ugrattin
üstelik cok sacma sapan ve basit hatalar ile
bize uzak allaha yakin ol artik
bu takim uykuda sampiyon olmaliydi her seye ragmen
bir deplasman fobisini cözemedi adam yahu
ilk 11'i aylardir oturtamadi
çözmeye çalişmadi zaten. önde hiç degişim yapmadi. hatta yer bile degiştirmedi. durmadan defansif oyunculari degiştirdi. defolsun gitsin.
ya insan su sneijderi bir kez olsun forvet arkasi oynatmaz mi??
terim yapmadi bu da yapmadi korkum o ki yeni td de ayni hatayi yapacak
ileride her mac cift forvet + burak da israr etmesini anlamiyorum
ft hadi neyse ama bu adam agüero, dzeko, tevez görmüs adam burak nasil oynar yahu
bugün mesela elinde telles var sen gidiyorsun sabri'yi sol bek oynatiyorsun
selcugun aylardir yürüyecek mecali yok oturt 3-5 hafta yedek kulübesinde o da yok
ceyhun, allah askina ilk haftalar oynattin hadi neyse ama adam o kadar agir ki, posta yollasan ondan cabuk yetisir orta sahadan savunmaya
bruma gibi adam sag bek de oynatarak sakatlanmasina sebep oldu füze gibi adam zaten kanat yok koy sag aciga
bunun hatalari var ama tff iktidar hakemler vs hepsi üstüne tuz biber ekti 3 sene önceki gs'yi andiriyor bana
sen güçsüz oldugunda eziyorlar acimiyorlar. ben bu durumda olmamizi çözemiyorum. başimizda malzemeci olsa deplasmanda 1 maç alirdi ya. rotasyon yapmiş öyle diyor. ulan lig bitti ne rotasyonu tipini sevdigim ya. dalga geçiyor bizle. rize maçinda belliydi. uzatmada yaptigi icraat görüldü. tazminat istiyor.
sen güçsüz oldugunda eziyorlar acimiyorlar. ben bu durumda olmamizi çözemiyorum. başimizda malzemeci olsa deplasmanda 1 maç alirdi ya. rotasyon yapmiş öyle diyor. ulan lig bitti ne rotasyonu tipini sevdigim ya. dalga geçiyor bizle. rize maçinda belliydi. uzatmada yaptigi icraat görüldü. tazminat istiyor.
arkadaslar manciniyi a2 takimina gonderip yeni teknik direktor alma sansimiz varmi? teknik olarak mumkunmu?
bence onu takimda tutup surundurmek lazim, parasini verip gondermek sacma bana gore!
yada baska hoca bulup ve manciniyi yardimci hoca yapariz.. bu adam bizans oyunlari oynuyorsa bizimkiler niye bukadar kurnaz olmuyor?
kos koca is adamlari nasil bukadar kotu yonetebiliyor bir takimi? kendi is yerlerinde boyle hatalar yapiyorlarmi?
keske Galatasaray baskani taraftarlardan bir grup adam toplasak ve takimi yonetseler daha iyi olmazmiydi?