Roberto Mancini’den Açıklamalar

Faysal Duvardelen

🍑Spank Me
Yeni Üye

mancini5.jpg

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Kasımpaşa karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devami GSC Portal'da

kasımpaşadan evinde 4 gol yiyorsun hoca ne açıklaması çek git artık en son kocaelispordan 5 yediğimizde böyle tuhaf hissetmiştim

Tazminatın peşindesin belli oldu.

Atkını ve Ceyhun'u al da git

Roberto Mancini sahaya çıkan kadro ile ilgili olarak, “Bugün kadromuzda rotasyona gittik. İster istemez bazı oyuncuları dinlendirmek gerekiyor. Kadroda değişikliğe gittik, çünkü Çarşamba günü kupa maçına çıktık. Kasımpaşa gibi iyi bir takıma karşı 80 dakikadan fazla 10 kişi oynamak kolay olmuyor. Buna rağmen 1-0 gerideyken Umut ile önemli bir pozisyona girdik. Orada pas verme şansı olsaydı skor 1-1 olacaktı ve belki maçı toparlama şansımız olacaktı. Baktığınızda üç tane değişiklik var ama Bursaspor’a karşı kazanan takım aynı. Sadece Burak yoktu, o da kart cezalısıydı. Onun yerine Berk’i oynattık. Bugün dönüp dolaşıp yine aynı şeye geliyoruz. Semih’e yapılan yüzde yüz faul. Bir de kupa maçından sonra oynadık. Yoğun tempoda bizi daha da yoruyor” şeklinde konuştu.

Şu ikisi maçın özeti beyni tatile çıkmış adamın lan :D

Sen hoca olsan daha Hakan atılır atılmaz çekerdin Koray'ı liberoya alırdın Ceyhun'u oyundan ne Melo'yu ortasahadan alıp rakibe vermezdin ne de bu kadar fark yerdik..

Berk'e yüzde 100lük gol pasını vermeyen Umut'u çıkarmıyorsunda bana göre çok iyi oynayan Berk'i çıkarıyorsun adalet mi..

kovulmak istiyorsun, git artık!

.

Ekli dosyalar

• image.axd.webp
    image.axd.webp
    59,8 KB · Görüntüleme: 287
sana güvenenleri hayal kirikligina ugrattin

üstelik cok sacma sapan ve basit hatalar ile

bize uzak allaha yakin ol artik

bu takim uykuda sampiyon olmaliydi her seye ragmen

bir deplasman fobisini cözemedi adam yahu

ilk 11'i aylardir oturtamadi

sana güvenenleri hayal kirikligina ugrattin

üstelik cok sacma sapan ve basit hatalar ile

bize uzak allaha yakin ol artik

bu takim uykuda sampiyon olmaliydi her seye ragmen

bir deplasman fobisini cözemedi adam yahu

ilk 11'i aylardir oturtamadi

çözmeye çalişmadi zaten. önde hiç degişim yapmadi. hatta yer bile degiştirmedi. durmadan defansif oyunculari degiştirdi. defolsun gitsin.

çözmeye çalişmadi zaten. önde hiç degişim yapmadi. hatta yer bile degiştirmedi. durmadan defansif oyunculari degiştirdi. defolsun gitsin.

ya insan su sneijderi bir kez olsun forvet arkasi oynatmaz mi??

terim yapmadi bu da yapmadi korkum o ki yeni td de ayni hatayi yapacak

ileride her mac cift forvet + burak da israr etmesini anlamiyorum

ft hadi neyse ama bu adam agüero, dzeko, tevez görmüs adam burak nasil oynar yahu

bugün mesela elinde telles var sen gidiyorsun sabri'yi sol bek oynatiyorsun

selcugun aylardir yürüyecek mecali yok oturt 3-5 hafta yedek kulübesinde o da yok

ceyhun, allah askina ilk haftalar oynattin hadi neyse ama adam o kadar agir ki, posta yollasan ondan cabuk yetisir orta sahadan savunmaya

bruma gibi adam sag bek de oynatarak sakatlanmasina sebep oldu füze gibi adam zaten kanat yok koy sag aciga

bunun hatalari var ama tff iktidar hakemler vs hepsi üstüne tuz biber ekti 3 sene önceki gs'yi andiriyor bana

ya insan su sneijderi bir kez olsun forvet arkasi oynatmaz mi??

terim yapmadi bu da yapmadi korkum o ki yeni td de ayni hatayi yapacak

ileride her mac cift forvet + burak da israr etmesini anlamiyorum

ft hadi neyse ama bu adam agüero, dzeko, tevez görmüs adam burak nasil oynar yahu

bugün mesela elinde telles var sen gidiyorsun sabri'yi sol bek oynatiyorsun

selcugun aylardir yürüyecek mecali yok oturt 3-5 hafta yedek kulübesinde o da yok

ceyhun, allah askina ilk haftalar oynattin hadi neyse ama adam o kadar agir ki, posta yollasan ondan cabuk yetisir orta sahadan savunmaya

bruma gibi adam sag bek de oynatarak sakatlanmasina sebep oldu füze gibi adam zaten kanat yok koy sag aciga

bunun hatalari var ama tff iktidar hakemler vs hepsi üstüne tuz biber ekti 3 sene önceki gs'yi andiriyor bana

sen güçsüz oldugunda eziyorlar acimiyorlar. ben bu durumda olmamizi çözemiyorum. başimizda malzemeci olsa deplasmanda 1 maç alirdi ya. rotasyon yapmiş öyle diyor. ulan lig bitti ne rotasyonu tipini sevdigim ya. dalga geçiyor bizle. rize maçinda belliydi. uzatmada yaptigi icraat görüldü. tazminat istiyor.

sen güçsüz oldugunda eziyorlar acimiyorlar. ben bu durumda olmamizi çözemiyorum. başimizda malzemeci olsa deplasmanda 1 maç alirdi ya. rotasyon yapmiş öyle diyor. ulan lig bitti ne rotasyonu tipini sevdigim ya. dalga geçiyor bizle. rize maçinda belliydi. uzatmada yaptigi icraat görüldü. tazminat istiyor.

Anlasip yollasinlar sezon sonuna kadar tugay yapsin seneye de luce gelsin

En iyi cozum bu gibi

Nasıl getirdiyse versin 9 u Ünal aysal göndersin.Yoksa seneye kendide gider Mancini yüzünden.Luce yi getirsin.Zaten ortalık karışık Ukraynada.Luce bizi sever ben geleceğini düşünüyorum.

top başkanda artık,taraftar ne kadar istifa dese de,başkan gerekeni yaparsa destek verilir yeniden

arkadaslar manciniyi a2 takimina gonderip yeni teknik direktor alma sansimiz varmi? teknik olarak mumkunmu?

bence onu takimda tutup surundurmek lazim, parasini verip gondermek sacma bana gore!

yada baska hoca bulup ve manciniyi yardimci hoca yapariz.. bu adam bizans oyunlari oynuyorsa bizimkiler niye bukadar kurnaz olmuyor?

kos koca is adamlari nasil bukadar kotu yonetebiliyor bir takimi? kendi is yerlerinde boyle hatalar yapiyorlarmi?

keske Galatasaray baskani taraftarlardan bir grup adam toplasak ve takimi yonetseler daha iyi olmazmiydi?

Başkan karşılıklı fesh önerisinde bulunsun artık.

Mancini fenere gitsen keşke

bi de şu sürekli fener şampiyonluğu haketti lafları yok mu...peki biz seni mi hakettik?böyle bi başarısızlığı hakedecek ne yaptık ki biz,Allah bu sezon bize sizleri verdi..

arkadaslar manciniyi a2 takimina gonderip yeni teknik direktor alma sansimiz varmi? teknik olarak mumkunmu?

bence onu takimda tutup surundurmek lazim, parasini verip gondermek sacma bana gore!

yada baska hoca bulup ve manciniyi yardimci hoca yapariz.. bu adam bizans oyunlari oynuyorsa bizimkiler niye bukadar kurnaz olmuyor?

kos koca is adamlari nasil bukadar kotu yonetebiliyor bir takimi? kendi is yerlerinde boyle hatalar yapiyorlarmi?

keske Galatasaray baskani taraftarlardan bir grup adam toplasak ve takimi yonetseler daha iyi olmazmiydi?

Sonra hiçbir yabancı hoca gelmesin takıma.. Bu en basit örneği. İyi ki koca iş adamı değilsin :)

Geri
Üst Alt