Roberto Mancini'den Sabri Sarıoğlu'na Şok!

bu kadar vefasız bir forum olamaz

Bu adam beni sinir hastasi etti ne vefasindan bahsediyorsun hic bir gelisim gostermeden, bu kadar yeteneksiz olup bu takimin kaptanligini taraftara 3'lu cektirdigi icin yapiyor.

Altinda son model bir araba, ev herseyi var. Sirf GS'li oldugu icin bunca sene bizi sinir hastasi etti adam.

hemen gaza gelmeyin ortada net bir şey yok aynı kaynak mancini sabriyi ilk 11 düşünüyor diye haber yapsaydı yalandır der inanmazdınız

Sabri iyi bir Galatasaraylı, aynı zamanda iyi bir futbolcu da. Şimdi herkes laf ediyor ama Eskişehir'de falan oynasaydı, gelsin iyi bir alternatif olur derdi herkes.

Sonuç?

Gitse kimse üzülmez. Ama kalsa da bir zararı olmaz. Sabri kadar mücadele eden kaç oyuncumuz var?

Yabancı sınırlaması kalksa anlarım da yerli kıtlığında Sabri'yi niye gönderelim?

Bu takımda daha önce gitmesi gereken Hakan Balta, Aydın Yılmaz, Yiğit Gökoğlan gibi yerliler varken ben Sabri'yi bunlardan önce göndermezdim şahsen.

Hakan'in Galatasaray'a Sabri'den daha fazla katkisi olmustur. En azindan iyi oynadigi 1-2 sezon var. Sabri? Her zaman berbat.

Iddia ediyorum Galatasaray'dan gonderilse en fazla kume dusmeme hattindaki kuluplerde oynar. PTT 1.Lig topcusu iste.

Hakan'in Galatasaray'a Sabri'den daha fazla katkisi olmustur. En azindan iyi oynadigi 1-2 sezon var. Sabri? Her zaman berbat.

Iddia ediyorum Galatasaray'dan gonderilse en fazla kume dusmeme hattindaki kuluplerde oynar. PTT 1.Lig topcusu iste.

Sabri süper futbolcu demiyorum ki, yabancı sınırlaması kalksa Selçuk, Semih dışında kimse kalamaz bu takımda. Onlarda sadece alternatif olur. Ama sınırlama devam ettikçe yerine futbolcu almadan futbolcu göndermek yanlış. Bu Sabri olsa da. Mesela Tarık'ı alırsak gönül rahatlığı ile Sabri gitsin derdim. Çünkü orada iki tane genç oyuncumuz olacaktı.

Sabri süper futbolcu demiyorum ki, yabancı sınırlaması kalksa Selçuk, Semih dışında kimse kalamaz bu takımda. Onlarda sadece alternatif olur. Ama sınırlama devam ettikçe yerine futbolcu almadan futbolcu göndermek yanlış. Bu Sabri olsa da. Mesela Tarık'ı alırsak gönül rahatlığı ile Sabri gitsin derdim. Çünkü orada iki tane genç oyuncumuz olacaktı.

Sabri gitsin biz sag beksiz cikalim. Ayni hesaba geliyor zaten.

Sabri gibi takımda yıllarca milyon euroları götüren çok yeteneksiz var.Bu yeteneksizleri gönderip maddi olarak da rahatlamamız gerekiyor.Aykut,Ufuk,Gökhan,Hakan,Sabri,Emre,Aydın kurtulalım şu adamlardan yıllardır takımda görmekten bıktık artık,bir faydalarını da göremedik.Sezon bittiğinde Dany,Chedjou,Riera,Eboue,Amrabat ile de yollar ayrılmalıdır.Yaşı dolayısı ile istikrarını kaybeden Drogba ile de yollar ayrılabilir.Sonrasında takıma genç,kaliteli yabancılarla takviyelere devam edip bizi uzun yıllar götürecek takımı oluşturmamız gerekiyor.Takımı gençleştirme yolunda bu devre arası transferleriyle ilk adımları atıyoruz.Sene sonuda bunu devam ettirmeliyiz.

Yeni transfer gelirken beyler sakin hemen heyecan yapmayın, bir imzayı atsın falan denir ya aynı hesap.

Sakin olalım, bir resmen ayrıldığını görelim, erken sevinip sonra hayal kırıklığı yaşamayalım.

bu kadar vefasız bir forum olamaz

bu hayatta gördüğüm duyduğum en saçma duygulardan biri vefa denen şey.

milyon avroların havalarda uçuştuğu bir ortamda vefa olmaz, olmamalı.

doğru kelime, doğru duygu "saygı"dır. kulübe emeği geçenlere saygı duymalıyız, vefa değil.

hikayeyi tam hatırlamıyorum ama zamanında fener metin oktaya bizden aldığı paranın kat kat fazlasını önermiş,

metin oktay fenerin önerdiği paranın 5te 1'i gibi bir paraya bizde oynamış. o adama vefa duyarsın işte, bunlara değil.

ki o zamanlar futboldan kazanılan paralar da günün şartlarında öyle aman aman paralar değildi.

gerçekleşsin bu evin içinde "Allahııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmm goooooooooooooooooool" diye bağıracağım,yeter artık şu adamdan çektiğimiz,vefa göstermesi gereken bu yeteneksizlikle yıllarca Galatasaray forması giyen Sabridir,biz ya da Galatasaray kulübü değildir.

Sabrinin ne zararı varki kalsın işte yedek olarak zaten saçmasapan bir kural yüzünden sabri vb. adamlara seneyede muhtaç kalacağız gibi

Besiktas havada kapar.

Sabri'yi Galatasaray'dan def edecek kişi daha anasının karnından doğmadı.

Eğitim şart.

Mancini efsane olma yolunda ilerliyor.Cok mantikli ve gerekli kararlar aliyor.

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

Geri
Üst Alt