Robin van Persie Fenerbahçe'de!

Orta sahasını yazıyorum şuan daki.Topal,Souza önlerinde diego.Defansları gökhan,Kjaer,Alves,caner.Caner dışında kimi istersin bize.Nani ve rvp aldıkları için millette kadrosu çok iyi algısı oluştu.Nesi iyi bu kadronun.Kaledede yine ayı olacak büyük ihtimal.

e ii

sneijder sahaya cikmazdan fbli mallar da ayni dusuncede idi

tamam ama biz de düşündüğünüz kadar kötü değiliz be kardeşim. Adamların son şansı bu sene. Yıllardır gidemiyorlar CL'ye, ligi bize kaptırdılar. Alınan oyuncular iyi olabilir. Zamanında 8taş yapmıştı bunu hatırladın mı. Şimdi gözboyama zamanı. RVP gelir Nani gelir vs. onlar taraftarının gazını almayı bildiler. olay bu. Daha transfer sezonu bitmedi. İnşallah biraz akıllı ve vizyonlu davranırlar da adam gibi birilerini alırlar. Ama almazlarsa da her türlü ligde kafa kafaya oynarız 7B ile. Onda sıkıntı yok. Ama CL de ne olur o benim de aklımda soru işareti.

nasil iyi degil kadrosu yahu, daha ne olacak ki :D

Orta sahasını yazıyorum şuan daki.Topal,Souza önlerinde diego.Defansları gökhan,Kjaer,Alves,caner.Caner dışında kimi istersin bize.Nani ve rvp aldıkları için millette kadrosu çok iyi algısı oluştu.Nesi iyi bu kadronun.Kaledede yine ayı olacak büyük ihtimal.

Adam CL gelirlerini Hayri, Ontivero, Tarık, Burak, Selçuk, Burak, Yekta, Eray, Olcan, Telles, Dzamaili, Pandev'e gömdü siz hala Ünal başgan diyorsunuz:005:

Adamlar futbolun başına vizyon getirince işi çözdüler zaten. Bu saatten sonra bize kim gelirse gelsin bizimkilerden ne köy ne kasaba olur, taraftar baskısıyla vizyon olmaz.

Sent from my iPad using Tapatalk

Diyecek çok şey buldum da bizim yöneticilere, ama buradaki yöneticiler pek hoş karşılamaz diyeceklerimi

Bu transferde araya girip fiyat yükseltmeyi bile beceremeyen çapsız yönetimi Allah bildiği gibi yapsın.

Galiba bu sene şampiyonlar ligine gidemeyen veya men edilen enayiler parası yiyemeyeceğiz.

topal - souza - meireles - potuk her turlu bizim bitik orta sahadan iyi

rvp - fernandao - sow - nani - stoch | yilmaz - bulud - niasse - poldi - oztekin

gg-ozbayrakli, kjaer, alves, erkin v sarbi-chedjou-kaya-telles

mevki olarak sadece sneijder ve muslera. ki diego da muazzam bir tobcu hakkiyle oynatildigi vakid

all in all ,mevcut kadro fenerin altinda malesew. hamza'yi hesaba dahi katmadigimizi da not duselim

Şu rezillere zerre kadar yakışmıyor ne işi var RVP'nin aziz inşaat aş'de, gitti çingen çirkeflerin ortasına düştü.

Denklem çok basit.Aslında denklem bile yok,kıyaslamak hata olur yine usulen söyleyeyim.

Guiliana Terrano > Cüneyt Tanman

Adam işi bitiriyor.Dünya çapında vizyonu olan bir adam.

bizim hiyarlar aile sirketi yönetiyor sanki
evladinizi seveyim
cirit atarkene sakatlanan o kolu seveyim

topal - souza - meireles - potuk her turlu bizim bitik orta sahadan iyi

rvp - fernandao - sow - nani - stoch | yilmaz - bulud - niasse - poldi - oztekin

gg-ozbayrakli, kjaer, alves, erkin v sarbi-chedjou-kaya-telles

mevki olarak sadece sneijder ve muslera. ki diego da muazzam bir tobcu hakkiyle oynatildigi vakid

all in all ,mevcut kadro fenerin altinda malesew. hamza'yi hesaba dahi katmadigimizi da not duselim

Sen 18 olarak bakmışsın yanlız.Kadroları daha geniş olabilir ama ilk 11 olarak daha iyi değil bence.Tek tek bakarsak kalede üstünüz.Beklerde onlar üstün.Stoper ikilisinde biz daha iyiyiz.

Dmc de melo her türlü topaldan iyi.Ben kalacagını düşünüyorum.Bizden baska kimse de o paraları bulamaz.Souza da klasik brezilya ligi ölü topcularından.Selcuk her türlü iyidir ondan.

Sneijder diego ya hiç girmiyorum zaten.Podolski nani ye gelirsek.Farklı tip oyuncular.Ben sana şunun garantisisi veririm.Poldi 11 12 gol 7 8 asist gibi rakamlar potansiyelde bir oyuncu.

Nani belki daha showa yönelik oyuncu fakat istatistik gol lerde poldiyi geçmesi imkansız.Rvp burak oradada onlar iyi.Sonuçta bir takımın bel kemiği her zaman orta sahadır.Fb nin orta sahası leş vaziyette.

Zaten cl ön elemerine az kaldı orada nasıl tarihi fark yiyeceklerini hep beraber izleriz.İnşallah 2.tura kalırlar onu istiyorum.

Hayvan gibi transfer yapıyorlar yav.

Geri
Üst Alt