Robin van Persie Fenerbahçe'de!

Ezikler sağlam transferler yaptılar. Tutar tutmaz orası sezon içinde belli olur.

Sen 18 olarak bakmışsın yanlız.Kadroları daha geniş olabilir ama ilk 11 olarak daha iyi değil bence.Tek tek bakarsak kalede üstünüz.Beklerde onlar üstün.Stoper ikilisinde biz daha iyiyiz.

Dmc de melo her türlü topaldan iyi.Ben kalacagını düşünüyorum.Bizden baska kimse de o paraları bulamaz.Souza da klasik brezilya ligi ölü topcularından.Selcuk her türlü iyidir ondan.

Sneijder diego ya hiç girmiyorum zaten.Podolski nani ye gelirsek.Farklı tip oyuncular.Ben sana şunun garantisisi veririm.Poldi 11 12 gol 7 8 asist gibi rakamlar potansiyelde bir oyuncu.

Nani belki daha showa yönelik oyuncu fakat istatistik gol lerde poldiyi geçmesi imkansız.Rvp burak oradada onlar iyi.Sonuçta bir takımın bel kemiği her zaman orta sahadır.Fb nin orta sahası leş vaziyette.

Zaten cl ön elemerine az kaldı orada nasıl tarihi fark yiyeceklerini hep beraber izleriz.İnşallah 2.tura kalırlar onu istiyorum.

Formda Melo>Topal

Ama şu anki durum Topal>Melo.Hücum varyasyonları olarak Melo daha iyi olabilir ama defansif katkı net Topal bunu tartışmam bile hocam.

Sen 18 olarak bakmışsın yanlız.Kadroları daha geniş olabilir ama ilk 11 olarak daha iyi değil bence.Tek tek bakarsak kalede üstünüz.Beklerde onlar üstün.Stoper ikilisinde biz daha iyiyiz.

Dmc de melo her türlü topaldan iyi.Ben kalacagını düşünüyorum.Bizden baska kimse de o paraları bulamaz.Souza da klasik brezilya ligi ölü topcularından.Selcuk her türlü iyidir ondan.

Sneijder diego ya hiç girmiyorum zaten.Podolski nani ye gelirsek.Farklı tip oyuncular.Ben sana şunun garantisisi veririm.Poldi 11 12 gol 7 8 asist gibi rakamlar potansiyelde bir oyuncu.

Nani belki daha showa yönelik oyuncu fakat istatistik gol lerde poldiyi geçmesi imkansız.Rvp burak oradada onlar iyi.Sonuçta bir takımın bel kemiği her zaman orta sahadır.Fb nin orta sahası leş vaziyette.

Zaten cl ön elemerine az kaldı orada nasıl tarihi fark yiyeceklerini hep beraber izleriz.İnşallah 2.tura kalırlar onu istiyorum.

rvp sahada oldugu surece rakip takim fullbekleri cikamaz m8, dolayisiyla fener her mac abluka oynar ligde. orta sahaya dair goruslerine ise katilmiyorum zira melo gs'yi bitirmis kafasinda idmana gelmiyor herf. selcuk inan yahut altintop ise benim gozumde 2. lig seviyesinden ileride degil. defans ise lol: chedjou. fb'nin defansi her turlu 10 gomlek ustun

podolski konusunda ok, fekat nani de super tobcu formda oldugu zaman, ronaldo'nun yedegi olmus bir adamdan bahsedioz netcede

fener su halde net sampiyon derim, avrupa'da ise on elemeleri gececeklerini tahmin ediyorum

Formda Melo>Topal

Ama şu anki durum Topal>Melo.Hücum varyasyonları olarak Melo daha iyi olabilir ama defansif katkı net Topal bunu tartışmam bile hocam.

Adam büyük ameliyattan çıktı.Öyle bile 2 ayda gelmesi büyük olaydı.Eğer kalırsa bu sene bomba gibi olacaktır.Ben Topalı çok begenmiyorum doğrusu.Çok düz oyuncu.Artık avrupada başarı istiyorsan böyle futbolcularla çok zor olursun.

Biz yedegin yedegini aliyoruz, Hamzanin o mankafasina göre "kadro derinligi" olusturuyoruz.

Rakiplerimiz ise ilk 11 deki defolarini görüp yaraya merhem buluyor. Biz de yerimizde sayiyoruz, evlatlarimiz kurtaracak bizi sanki.

Son düzenleme:
Cok iyi transfer..2-3 sene avrupaya gitme. 4 sene icinde 1 kere sampiyon ol ve boyle transferler yap.. Inanin mantik disi bisey.. Onca para, reklam cl geliri bizey olmasi ragmen. Bir yerde yanlislik var ama nerde

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Keramet ne italyanda ne hocada nede Aziz yıldırımda.

Şike olayı GS ın 4.yıldızı takması taraftarın isyanı camianın bölünmesi derken Aziz yıldırımda Son un yaklaştığını bırakması gerektiğini biliyor ki kendide bırakmak istiyor ama mahkemenin bitmesini bekliyor...

Olay Aziz Yıldırım Ali Koç görüşmesinde bitti...

Muhtemelen ben bırakacağım benden sonra yerime sen ol ama bu sene bana her türlü maddi desteği ver 4.yıldızı takıp bırakmak istiyorum demişdir.

Bütün bu transferler de Büyük ihtimal Ali Koç + Ülker işbirliği ile gerçekleşiyor.

Yoksa 1 tane formaya bile muhtacız diyen başkan define bulmadı..

Adamların zengini hem zengin hemde elini cebine karşılıksız atmaktan çekinmiyor...

Bizimkiler ise hem elini cebine zor atıyor hemde atarsa geri almak için kırk takla atıyor ağlıyor sızlıyor yada faiz koyuyor..

Hala bu Fenerbahçe kadrosundan korkmuyorum diyen varsa şaşarım..

rvp sahada oldugu surece rakip takim fullbekleri cikamaz m8, dolayisiyla fener her mac abluka oynar ligde. orta sahaya dair goruslerine ise katilmiyorum zira melo gs'yi bitirmis kafasinda idmana gelmiyor herf. selcuk inan yahut altintop ise benim gozumde 2. lig seviyesinden ileride degil. defans ise lol: chedjou. fb'nin defansi her turlu 10 gomlek ustun

podolski konusunda ok, fekat nani de super tobcu formda oldugu zaman, ronaldo'nun yedegi olmus bir adamdan bahsedioz netcede

fener su halde net sampiyon derim, avrupa'da ise on elemeleri gececeklerini tahmin ediyorum

Tabi ki herkesin görüşü farklı olabilir ona bişey demem.Bende senin dediklerine katılmıyorum.Kjaer ve alves mi 10 gömlek üstün bizim defanstan.Şaşırtıcı buldum bunu.Nese ben ligdede şampiyon olamazlar diyorum.Ha onda kesin diyemem.Sonucta biz ve fb her sene 1 ve 2 oluyor zaten olabilirde şampiyon.Ama bu kadrosuyla cl ön elemesini geçsin gelir seni tebrik ederim helal olsunda derim.Bak yüzde olarak yazıyım yüzde 1 şansı dahi yok.Manular filan gelecek 2.ön elemede.

Adam büyük ameliyattan çıktı.Öyle bile 2 ayda gelmesi büyük olaydı.Eğer kalırsa bu sene bomba gibi olacaktır.Ben Topalı çok begenmiyorum doğrusu.Çok düz oyuncu.Artık avrupada başarı istiyorsan böyle futbolcularla çok zor olursun.

Defansif varyasyonlarda ben Topal'ı tercih ederim,bence son maçlarda Melo yerine Topal olsa daha rahat ederdik.

Oha cidden inanmamistim ama resmen aldilar.

Güzel kadro, birde Clasie'yi alinca cidden kalite ve modern takim kurmus olurlar.

RVP gerçekten iyi transfer ama bu transfer atağına karşılık bizimde bir atak yapmamız lazım ki transferde geride kalmayalım ;) Naniyi aldılar Podolskiyi aldık, dengelendi, simdi Uçan hollandalı RVP karşılık bizde aşağı kalmıyan bir transfer bekliyoruz

Inanamadım gercekten. Üzüldüm.

Rvp bu kadar düsmüs demek.

Iyi transfer kimse aksini söyleyemez herhalde. Ama simdiden sampiyon fener demek yalnıs.

Yazık sampiyon takımı, ülkenin en büyük takımını ne hale getirdiler.

Bu bütün ülkelerde böyledir, ezeli rakibin transferde şov yapıyorsa sende altta kalmayacaksın. Barcelona - Real madrid gibi. Madrid alıyorsa barcada alıyo geri kalmıyo. Bizi bunların diline düsürdüler ya şu sampiyon oldugumuz senede yazıklar olsun sadece.

Kafanıza göre transfer yapıp paraları car cur edin demiyoruz, sadece gerekli yerlere Sampiyonlar ligi kalitesinde adam alın diyoruz. Allah sizi bildigi gibi yapsın ne diyim.

(~Tapatalk )

süper transfer !! neden çünkü rvp sadece iyi bir transfer değil çok çirkef bir adam. Aynı melo gibi derbilere avantaj sağlayacaktır. Büyük maçların topçusu

Valla ne diyim ? Fener'in son 10 yıldaki en iyi transferidir bence. İsterse 10m€ alsın yıllık takımın dengesini bozar mı böyle bir adam ? Bu sözüm sana Hamza

----Nani --- Van Persie --- Robben

-----Souza --- Topal --- Ramires

-Caner --- Alves --- Kjaer --- Gökhan

---------------Fabiano--------------------

Acilen Mehmet Yıldız hamlesi ile karşılık vermeliyiz.

Hemde şuan boşta. Bonservisi de yok. Cüneyt Tanman'a ve Dursun başkana duyurulur!

3707.jpg

Son düzenleme:
Ama bizim de qralımız var di mi arkadaşlar?Seneye rezalet bir sezon bekliyor galatasarayı...Ama olsun yeter ki burak ın morali bozulmasın!!!

Geri
Üst Alt