Ramazan Milli
Parçalı Üye
- 27 Ağustos 2009
- 3.816
- 2.022
- 1.723
Ezikler sağlam transferler yaptılar. Tutar tutmaz orası sezon içinde belli olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen 18 olarak bakmışsın yanlız.Kadroları daha geniş olabilir ama ilk 11 olarak daha iyi değil bence.Tek tek bakarsak kalede üstünüz.Beklerde onlar üstün.Stoper ikilisinde biz daha iyiyiz.
Dmc de melo her türlü topaldan iyi.Ben kalacagını düşünüyorum.Bizden baska kimse de o paraları bulamaz.Souza da klasik brezilya ligi ölü topcularından.Selcuk her türlü iyidir ondan.
Sneijder diego ya hiç girmiyorum zaten.Podolski nani ye gelirsek.Farklı tip oyuncular.Ben sana şunun garantisisi veririm.Poldi 11 12 gol 7 8 asist gibi rakamlar potansiyelde bir oyuncu.
Nani belki daha showa yönelik oyuncu fakat istatistik gol lerde poldiyi geçmesi imkansız.Rvp burak oradada onlar iyi.Sonuçta bir takımın bel kemiği her zaman orta sahadır.Fb nin orta sahası leş vaziyette.
Zaten cl ön elemerine az kaldı orada nasıl tarihi fark yiyeceklerini hep beraber izleriz.İnşallah 2.tura kalırlar onu istiyorum.
Sen 18 olarak bakmışsın yanlız.Kadroları daha geniş olabilir ama ilk 11 olarak daha iyi değil bence.Tek tek bakarsak kalede üstünüz.Beklerde onlar üstün.Stoper ikilisinde biz daha iyiyiz.
Dmc de melo her türlü topaldan iyi.Ben kalacagını düşünüyorum.Bizden baska kimse de o paraları bulamaz.Souza da klasik brezilya ligi ölü topcularından.Selcuk her türlü iyidir ondan.
Sneijder diego ya hiç girmiyorum zaten.Podolski nani ye gelirsek.Farklı tip oyuncular.Ben sana şunun garantisisi veririm.Poldi 11 12 gol 7 8 asist gibi rakamlar potansiyelde bir oyuncu.
Nani belki daha showa yönelik oyuncu fakat istatistik gol lerde poldiyi geçmesi imkansız.Rvp burak oradada onlar iyi.Sonuçta bir takımın bel kemiği her zaman orta sahadır.Fb nin orta sahası leş vaziyette.
Zaten cl ön elemerine az kaldı orada nasıl tarihi fark yiyeceklerini hep beraber izleriz.İnşallah 2.tura kalırlar onu istiyorum.
Formda Melo>Topal
Ama şu anki durum Topal>Melo.Hücum varyasyonları olarak Melo daha iyi olabilir ama defansif katkı net Topal bunu tartışmam bile hocam.
Cok iyi transfer..2-3 sene avrupaya gitme. 4 sene icinde 1 kere sampiyon ol ve boyle transferler yap.. Inanin mantik disi bisey.. Onca para, reklam cl geliri bizey olmasi ragmen. Bir yerde yanlislik var ama nerde
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk
rvp sahada oldugu surece rakip takim fullbekleri cikamaz m8, dolayisiyla fener her mac abluka oynar ligde. orta sahaya dair goruslerine ise katilmiyorum zira melo gs'yi bitirmis kafasinda idmana gelmiyor herf. selcuk inan yahut altintop ise benim gozumde 2. lig seviyesinden ileride degil. defans ise lol: chedjou. fb'nin defansi her turlu 10 gomlek ustun
podolski konusunda ok, fekat nani de super tobcu formda oldugu zaman, ronaldo'nun yedegi olmus bir adamdan bahsedioz netcede
fener su halde net sampiyon derim, avrupa'da ise on elemeleri gececeklerini tahmin ediyorum
Adam büyük ameliyattan çıktı.Öyle bile 2 ayda gelmesi büyük olaydı.Eğer kalırsa bu sene bomba gibi olacaktır.Ben Topalı çok begenmiyorum doğrusu.Çok düz oyuncu.Artık avrupada başarı istiyorsan böyle futbolcularla çok zor olursun.
----Nani --- Van Persie --- Robben
-----Souza --- Topal --- Ramires
-Caner --- Alves --- Kjaer --- Gökhan
---------------Fabiano--------------------
Fener kadrosu kuracak kadar işsiz misin ?