Robin van Persie Fenerbahçe'de!

5 sezonda 4 kere şampiyon yapmalarını beklemek zor olurdu zaten her türlü gücü verecekler bu sene fbye

Sen malsan verirsin zaten gerek yok başkalarının yapmalarına herkes takımını güçlendiriyor sen bekliyorsun adamlar nani rvpyi aldı üstüne ramies gibi bir adamın melonun 2 katı bir adamın peşine düşüyorlar sen burada huntelaar ibra diye bağırıyorsun, Galatasarayı bitirdiler artık diğer sene 2. olur ön eleme de biz yaparız.

persie'yi fb formasıyla izleme fikri bile sinir bozucu. o kadar gelmez dedim getirdiler. helal olsun. transferi hiçbir şey yapmadan izleyen yönetimimiz ve dengeleri bozmayan teknik ekibimiz de transferde büyük emeğe sahipler onlara da canı gönülden tebriklerimi iletiyorum.

Kim ne derse desin adamlar sağlam kadro kuruyor, belki önümüzdeki sene uyum sorunu yaşarlar ama sonrasında adam gibi yönetilirse 2-3 yıl üst üste ambargo koyabilecek bir kadro bu. Ayrıca bu kadar parayı nerden bulabiliyorlar anlamak zor, heralde yine kara para aklama durumları söz konusu..

fb ye gelecek sene şampiyon gözüyle bakıyorum.2016-2017 sezonunda clye direk katılımını anca finansal fair play önler.büyük ihtimal koç yada ülker büyük bir sponsorluk imzalayacak.yöneticilerin şirketleri üzerinden para aktardığı anlaşılırsa okkalı bir ceza yerler diye ümit ediyorum

Hollanda'da bile artık Dost ve Huntelaar oynuyor. RvP son 1.5 senedir baya sakatlandı ve formu düştü.

Drogba ile kıyaslanabilir ama Drogba fiziğiyle oynayan bir oyuncu ama RvP daha çok tekniğiyle ön plana çıkan bir oyuncu. Bizim kasap ligde biraz zor oynar.

adamlar cift forvet oynayacak fernandao zaten azman bu lige göre oldukca iyi. yanında persie bence çok iş yapar. iyi transfer yaptılar ne dersek diyelim.

Hayırlı olsun. Bu tarz büyük futbolcuların Türkiye'ye gelmeleri güzel tabi ki. Bu işin öncüsü de herkesin bildiği gibi Galatasaray'dır zaten. Bakalım büyük futbolcuların en verimli dönemlerini Türkiye'de geçirdiklerini görebilecekmiyiz, asıl soru bu.

Ligi hallaç pamuğu gibi atarlar, Hamzaoğlu ve Tanmanda ama biz geçen sene şampiyon olduk derler. Adamlar 4. yıldızı unutturmak için g.tlerini yırtıyor. Bizimkilerde film izler gibi izliyor.

Ligi hallaç pamuğu gibi atarlar, Hamzaoğlu ve Tanmanda ama biz geçen sene şampiyon olduk derler. Adamlar 4. yıldızı unutturmak için g.tlerini yırtıyor. Bizimkilerde film izler gibi izliyor.

ne film izler gibisi ... ayni ÖKÜZlerin gecen treni izledigi gibi izliyorlar ...

Hala maddi yonden cokeceklerini batacaklarini ceza yiyeceklerini dusunenler var bu zugurt tesellisidir. Bu ulkede bjk bile batmadi ki fb ve GS hayatta batmaz. Serdar ali celiklerin yazisini okuyun bugunku

106 misafire gelsin, sevgilerle.

https://www.youtube.com/watch?v=1xvQIuhzMjk

gs-%C5%9Fampiyon-caps.jpg

Bunların dizilişini merak ediyorum açıkçası nasıl oynamayı düşünüyorlar. Full ofans oldu kadro, keşke Emenikeyi tutsalardı takımda o hıyar iyi karıştırıyordu ortalığı oynamayınca, hoş oynayınca bile yapıyordu :D

Bu 8 milyona aldıkları eleman Topal ile birlikte orta sahayı ayakta tutabilir mi defansif açıdan, izleyen bilen var mı bu komisyon transferini?

Topal bu sene 3-4 yaş yaşlanır tek başına orta sahayı ayakta tutmaya çalışırken. Hislerime dayanarak bu de Souza ellerinde patlayacak bence.

Nani - Diego - Sow
RVP

4ü de üst düzey futbolcu eger formda olurlarsa gecmis olsun
(yedekleri de Stoch Fernandao, ikisine de begenmesen, bu 4ü arksinda oynayabilecek futbolcular oldugunu göstermek, aksine bizde daha ilk11 yok yedek nasil olsun...)

Yasin-------Sneijder--------Podolski

------------Burak------------------

Bu kadro onlardan daha fazla gol üretecek Hüsnü merak etme. heee bizim yöneticilerde çap olsaydı hadi diyelim benim gönlüm Llorenteyi istese de alamadılar diyelim, Burağı da tutsalar 1. forvet olarak:

Yarmolenko----------Sneijder----------Podolski

---------------------Burak---------------------

gördüğün gibi alacakları tek doğru adamla hücumu ölümcül hale getirebilirlerdi, biz de şimdiden 21. şampiyonluğumuza hazırlık yapmaya başlardık! Ama çap iğne deliğinden küçük olunca tabi……… :(

Son düzenleme:
Bunların dizilişini merak ediyorum açıkçası nasıl oynamayı düşünüyorlar. Full ofans oldu kadro, keşke Emenikeyi tutsalardı takımda o hıyar iyi karıştırıyordu ortalığı oynamayınca, hoş oynayınca bile yapıyordu :D

Bu 8 milyona aldıkları eleman Topal ile birlikte orta sahayı ayakta tutabilir mi defansif açıdan, izleyen bilen var mı bu komisyon transferini?

Topal bu sene 3-4 yaş yaşlanır tek başına orta sahayı ayakta tutmaya çalışırken. Hislerime dayanarak bu de Souza ellerinde patlayacak bence.

Asıl RVP ellerinde patlayacak. Bunu yazın bir yere Koray Akgerman dediydi dersiniz. Tabiiki Emenike, Guzia olacak değil ama adamın fenere toplam maliyeti 100 milyon TL civarı olacakmış.
Mümkün değil bunun yarısının bile karşılığını veremeyecek. Ne CL ye girebilecekler bu yıl ne bişi.

Asıl RVP ellerinde patlayacak. Bunu yazın bir yere Koray Akgerman dediydi dersiniz. Tabiiki Emenike, Guzia olacak değil ama adamın fenere toplam maliyeti 100 milyon TL civarı olacakmış.
Mümkün değil bunun yarısının bile karşılığını veremeyecek. Ne CL ye girebilecekler bu yıl ne bişi.

RvP zaten cabuk sakatlanmaya meyilli bir futbolcu. O paralara daha genci bulmalari mümkündü bence. Neyse kisa vade icin yararli olur diye düsünüyorum ama artik sadece 1 sene mi islerine yarar yoksa 2 sene mi orasi muamma.

Geri
Üst Alt