Selcuk Serin
10 Numara!
- 7 Şubat 2009
- 14.286
- 4.731
- 458
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son Dakika
Van Gaal: Van Persie'nin gideceğini hissedersek açıklarız. Ama şu an öyle birşey yok.
(Ntvspor)
fb ye gelecek sene şampiyon gözüyle bakıyorum.2016-2017 sezonunda clye direk katılımını anca finansal fair play önler.büyük ihtimal koç yada ülker büyük bir sponsorluk imzalayacak.yöneticilerin şirketleri üzerinden para aktardığı anlaşılırsa okkalı bir ceza yerler diye ümit ediyorum
Önce inanmama evresi, sonra bok atma, daha sonra kabullenme ve şu anda da hayal evresine geçmişiniz konuda.
FB' nin bu transfer politikası sürdürülemez. Ama görüyorum ki bizde çok fazla kişi isimlere takılmış ve halen yaşlı yada düşüşteki yıldızları istiyor.
Asıl önemli olan yeni RVP' leri, Dzeko' ları, Ribery' leri bulabilmek yada erkenden alabilmektir.
Bertrand Traoré - Oyuncu profili - Transfermarkt
Adama Traoré - Oyuncu profili - Transfermarkt
Yandaş yorumculara fazla takılmayın Türkiye'ye gelmiş en büyük golcü Mario Jardel'dir. Konu tartışmaya kapalıdır!
Tamam Burak Yılmaz dünyanın en iyisi demiyorum ama sonuçta evladımız. Neden daha çok para vereyim
Bruma Telles gibi mi renktas?
(Ontiveiro, Endogan, Hajrovic bunlara girmiyorum bile...)
Senin aksine, Türkiyeye transfer edilen yabancilarin hepsi milli takimlarinda oynayan ve avrupada bilinen futbolcular olmasi gerektigini düsünüyorum.
Yeni yildizlar üretmek istiyorsan, alt yapiya önem ver yeni Ardalar yetistir, elin cocuklari burada yetistiremeyiz.
Biz kandırılmıyoruz mesela. 2 kupa ile sezonu tamamlamışız, lakin takımın durumunu biliyoruz ve eleştiriyoruz. Fenerbahçelilerin hemen hepsi şu an sarhoş durumda, sanırsınız ki onlar şampiyon oldular. Aziz kendi taraftarlarını çözmüş, adam o yüzden 17 yıldır takımın başında. Böyle sağmal taraftara böyle yalancı diktatör yakışırdı.
Başarılı olamazlarsa diğer sene FFP anlaşmaları olacak,denetime girecekler ve o zaman göreceğiz gelir-gider dengesini.Bu sene şampiyon olmak zorundalar bu harcamaları karşılayabilmek için. Hoş UEFA'ya verdikleri rüşvetlerden dolayı(bkz:Yapı Kredi sponsorluğu) pek de güvenmiyorum o kuruma ama.
van persie'ye twit atalim fbye gidersen takim otobusunu kursunlariz diye
oh be iptal olmuş RVP diyorlar.resmileşsin de yattığı şikecilerle alay edeyim.gelse dengeleri bozardı harbiden ama şu an hala biz favoriyiz.