Robin van Persie Fenerbahçe'de!

daha görüşmelere başlandı belki taraftarın gazını almak içindir...

bu saatten sonra bizim icin en buyuk transfer yonetim ve hamzanin defolup gitmesi olur

Hollanda'da bile artık Dost ve Huntelaar oynuyor. RvP son 1.5 senedir baya sakatlandı ve formu düştü.

Drogba ile kıyaslanabilir ama Drogba fiziğiyle oynayan bir oyuncu ama RvP daha çok tekniğiyle ön plana çıkan bir oyuncu. Bizim kasap ligde biraz zor oynar.

Hollanda'da bile artık Dost ve Huntelaar oynuyor. RvP son 1.5 senedir baya sakatlandı ve formu düştü.

Drogba ile kıyaslanabilir ama Drogba fiziğiyle oynayan bir oyuncu ama RvP daha çok tekniğiyle ön plana çıkan bir oyuncu. Bizim kasap ligde biraz zor oynar.

Drogba>RvP

Fenerbahçe'nin RvP transferi>Bizim Drogba transferi

Bence bu iki konu üzerinde çok da tartışmaya gerek yok.

o degilde merak ettim bir konu, eger bu capsiz hirsiz yönetim sampiyon olmasaydi ve onca para kazaya girmeseydi acaba diyorum iflas mi gösterirlerdi galatasarayi?

Drogba>RvP

Fenerbahçe'nin RvP transferi>Bizim Drogba transferi

Bence bu iki konu üzerinde çok da tartışmaya gerek yok.

aynen de öyle... Rvp yi şuanda getirmek bir başarıdır burdan tüm antulu olup buraya bakanlara söylüyorum: Tebrik ederim .

Sizin gibi inşallah sakatlanır diyen hayırsız olsun diyen bir tane herif varsa gösterin . Gs taraftarı diye dalga geçeceğinize önce siz adam olun.

Biz iyiye iyi deriz. İyi günde de kötü günde de eksik yanı söyleriz. Sizin gibi dünyaya aziz maskesi takarak bakmadığımız için ; takımımızdaki eksiği söylediğimiz için mi iyi gün taraftarı oluyoruz?

Cok iyi transfer, hayirsiz olsun. ;)

★★★★

adamlarda rvp bizde burak yılmaz vay beeee bakalım ne olacak :)

Çok harika bir transfer,müthiş de katkı verecektir. Fener Bahçe için hayırlı olsun.

naniyide alsan rvp yide alsan şike yapmadan şampiyon olamıyacaksın aziz yıldıvım

Borsa bnların babasının oglu mu ki oyuncların yıllık ücretlerini açıklamıyorlar. Açıklasınlarda medya hesap kitap işlerine girişsin. Ama paralar artık hangi ağa babasından hangi kirli paralarla ödeniyorsa.

Ama herşey bir kenara bu transfer çok katkı yapar. Karşı hamle yapmamız gerek

Rvp nin buraktan artisi hollandali olmasi. O yuzden bize gereksiz olurdu.

Bizim.daha buyuk sorunlarimiz var sag acik ve defans gibi hatta on libero.

Bunlar dururken rvp icin ben dert etmem alinmadi diye sallamam.

Hayalimde hep zlatan var alinacaksa o alinsin birde sag acik yapacagimiz surda 2 transfer baska degil aslinda.

Tek zlatan bu takimi sampiyon yapar

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt