Robin van Persie Fenerbahçe'de!

podolski den daha kötü !!! iten pörsükü görünce poldime fazla yüklendiğimi anladım !!! ama poldi de iyi değil şu anda !!

çok sevinmeyin gol atacağı takım yine biz olacaz
Bu sezon bize banko gol atacak adamları söyleyim ben sana. Her sene atan Aatıf daha ilk haftadan attı zaten, sıra Stancu ve Batdal da.

RvP Kadıköy de bize atar, Antalya maçında Eto'o banko atar bize bu sezon ve sürpriz olarak Aydın Yılmaz da gol bekliyorum ben. Ne de olsa eski topçularımız bize gol atmaya bayılıyor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

4.9 garanti max 800 bin maç başı alıyor. imza parasıda vermişlerdir sneijder gibi 3e bölersek yıllık en az 7-7.5 civari bişe alıyor

vitoru gectim adam ligin kurallarini bile iplemiyor lan
dün kac kere uyarildi yalnis yerde isiniyor diye ona ragmen devam etti
aynisini bizden biri yapsa dün gece mactan daha cok konusulurdu bu olay
serefsizler

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

bu fenev süper yildizlarla cidden gecinemiyor. RVP bizde olsa, nah öyle olurdu. Melo yu bile sakinlestirirken bu bebe yaninda melek kalir

Van Persie varken Fernandaoyu oynatmak için high olman lazım

High vitor

5M verdiğin 32 yaşındaki adam Ekim ayı gelmiş hala hazır değil diye yedek. 20 yaşında geldiğinde kimsenin tanımadığı Jose ve Denayer bizde ilk 11.

Yönetimi çok eleştirdim ama yeter ki böyle güvendiği genç isimleri alsınlar. Taraftar şu illa yıldız alalım zihniyetinden vazgeçmeli.

Aysal'ın yaptığı gibi ŞL'de gruptan çıkınca güzel ve hazır pastanın üzerine çilek koyarsak çok daha doğru olur.

Emenike potansiyeli var, boş beleş golleri de atmasa tam olacak.

Acıdım adama ya :asd22:

her ne kadar beklenen verim o yada bu şekilde alınamasa da ligin en bitiriciliği yüksek ve kaliteli forvetidir , bunu kabul etmeyen kendini kandırıyordur ancak..

Rvp başlı başına bir kalitedir ya laf atılmaz adama.Fakat mutsuzlugu her halinden belli.Tam bizlik adam aslında.O şerefsiz şikeci klübe hiç yakışmıyor.Koskoca Rvp yi hayatından bezdirdi gerizekalılar.:asd22:

Geri
Üst Alt