Robin van Persie Fenerbahçe'de!

Jose bedava Ozan 8 milyon. Ozan a tırt demeyelim de ne diyelim next Pogba mı diyelim.
Bütün yaz atletico ya valencia ya sattılar. Atletico ve valencia ikisi de 130 milyon harcadı bu sene transfere ama ne hikmetse ozan a 3 milyon bile vermeye yanaşmadılar.

Son düzenleme:
Jose bedava Ozan 8 milyon. Ozan a tırt demeyelim de ne diyelim next Pogba mı diyelim.
Bütün yaz atletico ya valencia ya sattılar. Atletico ve valencia ikisi de 130 milyon harcadı bu sene transfere ama ne hikmetse ozan a 5 milyon bile vermeye yanaşmadılar.

tırt ve next Pogba arasında bi barem yok mu? :)

neyse. konuyla alakasız(belki de alakalıdır) ama karakter olarak çok çirkef bi adam olup çıkacak gibi hissediyorum.

Alper iyi oyuncu evet, ama Ozan'in neyini begeniyorsunuz? Bi cacik yaptigini gormedim.

alper potuk ozandan ,josefden iyi.

LigTv de cikmisti dün haberi,

Fernandao-V.Persie
Nani-Diego-Josef-Markovic
Caner-Kadlec-Ba-Sener
Volkan

Tarzi bir 11 dusunuyormus milli takim arasindan sonra diye. Cok iyi dusunmus,keske böyle gitseler tum sezon.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O orta saha ne öyle.Adam akıllı takım bunlara 5-6 atar o orta sahaya.

Ben olsam böyle oynatırım.Topal ve Josef gibi 2 kesici öndeki ofansif 4'lünün açığını kapatır ligde.Avrupa'da Fernandao yedek.

-----------Fabiano---------
Gönül Kjaer Kadlec Caner
----------Topal Josef------
Markovic--------------Nani
--------Rvp-Fernandao-----

LigTv de cikmisti dün haberi,

Fernandao-V.Persie
Nani-Diego-Josef-Markovic
Caner-Kadlec-Ba-Sener
Volkan

Tarzi bir 11 dusunuyormus milli takim arasindan sonra diye. Cok iyi dusunmus,keske böyle gitseler tum sezon.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

diego yerine topal olur.

4-4-2'ye mecbur dönecekler. fernandao cok formda, rvp'yi ise artık yedek bırakamazlar.

Huntelaar ve campellı alsalardı sadece taş gibi takım olurduk 2 sininde ismi geçmişti transfer sezonunda ama yerli aşkı yüzünden almadılar.
Uefa bize karşı hiç esnek değil maalesef çatır çutur uğraşıyo transfer yapmayın diyo açıkca bu işin sonu ne bilemiyorum

Yıldız alalım da nereye koyacağız, kimi oynatacaksın? Sahaya 11 kişi çıkıyor... Fernandao'yu aldı, şimdi de Van Persie geldi. İkisini de mi oynatacaklar? O zaman orta sahayı kaybedecekler. Biri oynasa diğeri kenarda bekleyecek.”Yıldız alalım da nereye koyacağız, kimi oynatacaksın? Sahaya 11 kişi çıkıyor... Fernandao'yu aldı, şimdi de Van Persie geldi. İkisini de mi oynatacaklar? O zaman orta sahayı kaybedecekler. Biri oynasa diğeri kenarda bekleyecek.”

hamza hocam önceden görmüştü yaşanacakları vizyon reis

Van Persie gibi adam yedek birakilir mi yav

4-3-3e geçip Fernandaoyu da 2. yari oyuna dahil etse daha iyi olur

--- Nani - Van Pee - Marko -

-- Ozan - Topal - Meyvelesh

- Caner -- Kj --- Alves -- GG

---------- Ayi ----------------

Son düzenleme:
Jose>Potuk+Tufan.Herhangi bir İspanyol MC armud yerli topçuları amuda kaldırır duvarlara vurur.

Madem yaşlı alacaklardı; Luca Toni'yi alsalar daha fazla yararlı olurdu. 38 yaşında Seria gol kralı oldu adam.

Başlığı "Rvp'nin Fenerbahçe Günlüğü" diye değiştirip bol bol goy goy yapabiliriz :)

"Sevgili günlük, Vitor denen giyimiyle tam bir 1970 model ferrarimsi kartalı andıran zat,ki zat bile diyemiyorum, beni yedekte bırakarak ders verdiğini zannetmiş olabilir. Aziz denen asker kaçağı,şikeci ve mafyöz kılıklı başkanıma şikayet ederek, Portekiz dizilerinde mahalle kabadayılığı yapacak bu teknik direktörümsü herife gününü göstereceğim.Aşağı Kasımpaşa hallerindeyim.Zaten ben gelmeden çok önce Bilica denen Fernandao'nun yan sanayisi herif de kazıyormuş sahayı.Bu kulüpte tam bir kuyu kazma kültürü var.Bir de bize herkes şikeci diyor.Neyse bugün de 60.000 Euro'yu cebe atarak keyfime bakıyorum o başka tabii.

08/10/2015"

Son düzenleme:
Forumda yüzlerce fenerli kardeşimiz var onları çok seviyoruz , bizi sık sık ziyaret ediyorlar , her ne kadar onlar eli boş gelse de elleri boş göndermek olmaz..

Güle güle kullanın sarı lacivert dostlarımız :

Mutluluk abidesi :)

[VINE]e2OjunzWTEZ[/VINE]

gerizekalı.senin ne işin var fenerde?

Sağlık kontrolünden bir daha geçirilsin pls.

Geri
Üst Alt