- 23 Kasım 2008
- 8.178
- 375
- 1.678
Mutluluk abidesi
[VINE]e2OjunzWTEZ[/VINE]
Kısa ve öz komedi filmi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mutluluk abidesi
[VINE]e2OjunzWTEZ[/VINE]
bunu nerde yazmis"Sevgili günlük milli takımla kamptayız. Yine aklımda Vitor denen Portekiz acuru. Biz burdayken bizim şikeci başkanı aklamışlar. Beni de milli takımdan sonra yemeğe davet etti. Vitor varsa ben yokum dedim.İyi mi ettim bilmiyorum,zira yemekte Hollanda portakalı soslu piliç varmış. Vitor'un piliç lafını duyduğunda gözleri parlamış, Nani söyledi. Gidersem nanik yapacağım. Her neyse şikeci başkanım pis falan ama bonkör adam, açıktan 300 bin Euro verdi mutluyum.
11/10/2015"
İnstagramda renktaşımbunu nerde yazmis
bunu nerde yazmis
fb medyasinda tek satir yok bunla ilgili
beyaz futbol sever boyle seyleriNeden olsun ki onca Galatasaray battı bitti haberleri yapmak varken.Birde aziz babalarından tokat mı yiyecekler.
beyaz futbol sever boyle seyleri
olabilir ama onlari ayri tut renktas haber yapmazlar demeBaşrolde ertem ve bikinili çakar.
olabilir ama onlari ayri tut renktas haber yapmazlar deme
bu tarz seyleri seviyorlar
Kardeşim sen Rok'un akrabasıydın sanırım iletirsen sevinirimbeyaz futbol sever boyle seyleri
akrabasi degilKardeşim sen Rok'un akrabasıydın sanırım iletirsen sevinirim
Senin ismindeki Y neyi ifade ediyordu hocam Yar mıydı ikinci adınakrabasi degil
bikac kez twitterdan konusmustuk
kendisiyle paylasirim
Kim koymuş o ismi kayınçondu sanırımevet hocam
yar
kayinconun adi da refikKim koymuş o ismi kayınçondu sanırım
İsimle soy isim birleşince hoş olmuyor sana yar ak kafalı falan derler küser gidersin forumdan hocamkayinconun adi da refik
en iyisi seninki refik yar olsun dedi
soyisimle de yakisiyor
Refik YAR AKKULAH seklinde ismimi degistirir misin rts
sevgiler
sen isini yap kardesim ben bir yere gitmemİsimle soy isim birleşince hoş olmuyor sana yar ak kafalı falan derler küser gidersin forumdan hocam
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi