Robinson Zapata yarın geliyor

Cevap: Robinson Zapata bugün geliyor

Orta sahada Bam'ı, hadi onları da geçti Hakan Balta'yı izlemek zorunda kalacağıma altyapıdan Emirhan'ı koyarım kaleye daha iyi. Hiçbir türlü o adamların orta sahada olması kadar takıma zarar veremez.
Senin benim kadar anlamıyor futboldan hagi.

Sol bekte bundan böyle Balta oynar zaten bu eleman gelirse.Geçmiş olsun.

Sol bekte bundan böyle Balta oynar zaten bu eleman gelirse.Geçmiş olsun.

Sol bekte oynatırsa şükredin, adam orta saha oynuyor yahu. Çıldırıyorum maç izlerken. Ayhan gibi el frenimiz var, Mustafa ölmüş zaten, Barış'ın mücadelesi vardı o da kalmadı.Bu bölgeye transfer lazımken daha da beteri oluyor ve Hakan Balta o bölgede oynuyor. Cana'yı stoper oynatana kadar Hakan'ı oraya çekse en azından orta sahada bir tane de olsa düzgün adamımız olurdu. Ayrıca Cana'yı stoperde beğeniyorum beğenmesine ama orta sahamız rezalet ötesi.

bizde bu kereste ortasaha varken kaleye casillas ı koysan farketmez

Sol bekte oynatırsa şükredin, adam orta saha oynuyor yahu. Çıldırıyorum maç izlerken. Ayhan gibi el frenimiz var, Mustafa ölmüş zaten, Barış'ın mücadelesi vardı o da kalmadı.Bu bölgeye transfer lazımken daha da beteri oluyor ve Hakan Balta o bölgede oynuyor. Cana'yı stoper oynatana kadar Hakan'ı oraya çekse en azından orta sahada bir tane de olsa düzgün adamımız olurdu. Ayrıca Cana'yı stoperde beğeniyorum beğenmesine ama orta sahamız rezalet ötesi.

Cana stoper de her zaman saat li bi bomba bence çok ters müdahaleleri var her an penaltı yaptırabilir takımı eksik bırakabilir.

Cana stoper de her zaman saat li bi bomba bence çok ters müdahaleleri var her an penaltı yaptırabilir takımı eksik bırakabilir.

Adam stoper değil ki zaten ama eldekilere göre yine iyi performans veriyor. Bana göre Insua, Serkan, Barış vs. bir çok oyuncu müdahalelerde eksikler özellikle zamanlama konusunda. Cana onların yanında sağlam kalıyor ki yerinde oynarsa ve yanına adam gibi birileri alınırsa eminim iş yapıcak.

Cana libero oynadığı zaman takıma sertlik veriyor ve orta sahanın geçilmesi zor oluyor.Stoperde de gayet iyi. Neill dönünce Cana ortaya geçer zaten.

ya bu zapata nın youtube dan maçlarına baktım adam leo franco dan bile kötü düşün artık gerisini.anlaşılan adnans lar taraftar protesto etti diye intikam almaya çalışıyorlar.

Yeni yönetimin işi de zor olacak bu enkazı temizlemek çok zor iş.Atılacak en az 12 tane futbolcu var.

Transferi Hagi yapıyor, Adnan Sezgin'e çamur atmak için yer aramayın.

Kaleye Serdar Kulbilge'yi almak çok mu zordu acaba ? Romero, Zapata gibi vasat kalecilerde ne varsa.

Geri
Üst Alt