Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.880
- 5.306
- 748
Dün aldim check24 de baya ucuzlamis
Black Friday , yapiyorsun Musap bu isleri.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün aldim check24 de baya ucuzlamis
Tr fiyatı nedir hocam ondan haber verXiaomi Roborock S6![]()
Tr fiyatı nedir hocam ondan haber ver
S6 : 4.500 TL .
S6 MaxV : 8.400 TL
bana abartılı geldi reis
Eğer çözüm bulamazsanız, garanti yok ise aşağıdaki linke göz atarsınız,robotum iyice kontrolden çıktı bu seferde el süpürgesinin üstüne çıkıp duruyor. süpürgeyi dolaba kaldırdığımızda ise dolaba kafa atıyor.
bunun nedeni ne olabilir ?
Ekli dosyayı görüntüle 133298
robotum iyice kontrolden çıktı bu seferde el süpürgesinin üstüne çıkıp duruyor. süpürgeyi dolaba kaldırdığımızda ise dolaba kafa atıyor.
bunun nedeni ne olabilir ?
Ekli dosyayı görüntüle 133298
Adminim s5 maxten memnun musun?Valla reis ben de alıcam son araştırmalarda en mantıklı tercih o geldi. Yazılım problemler de çözülmeye müsait ama Roborock ayrıldıktan sonra başarılı işler yapmış, benim gözlemim o.
Viomi düşünüyorsan o da iyi bir model.
Black Fridayı ya da 11.11i bekleme riskine girebilirsin. Amazon Prime üyeliğin varsa orada da iyi fırsatlar oluyor. Geçen S5 Max 4300e mi ne gelmişti.
Aldığımız günden beri iyi iş çıkarıyor kerata. Her eve lazım...Annem çok sevindi
**Herkese tavsiye ederim**
Laser olması önemli. Kendi kendine A dan B ye farklı yollar ile gidebiliyor. Çarpma Detection ve görme var. Çin malı deyip geçip etmeyin; ucuz fiyata iyi teknoloji satıyorlar iyi kalitede son yıllarda.
Parkeli evler için ideal.
Fazla halı dan ziyade, uzun halı olmaması lazım. Zorlanır evlat. Düz taban da oynamayı daha çok seviyor. Kayarak gülerek geçip gidiyor.
Evladı telefon ile kullanıyoruz, lakin
otomatik program mevcuttur. Her gün aynı saatlerde kendi başlar, süpürür ve sonra şarj aletine kendi gider ve tatlı bir HongKong şivesiyle Good Bye Arif-Senpai der. Konuşma kabiliyeti var. Siri olmasa da ufak mesajlar verebiliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 101926
Evin (kat) çizimi de gözüküyor Map View'de:
Onur modum s5max yada 6max arasında debeleniyorum. Hangisini alsam diye. Birisi performansta fark yok dedi, fiyattan dolayı s5maxa yöneliyor gibiyimEvet burada sevgili rdaşlarımı da dinleyerek geçen sene robotu almıştım.
Elimiz ayağımız oldu adeta. Müthiş bir alet. İyi ki almışım dedirten cinsten. Efso temizliyor.
S6 MaxV
Bence s5max alınabilir üstad. Memnun olmayanı duymadın. Benimkinin olayı galiba engel algısından kaynaklanıyor. Önde kamerası var. Bi de kedisi köpeği olanların işine yarıyor. Beni çok cezbettiler mağazada o yüzden almıştımOnur modum s5max yada 6max arasında debeleniyorum. Hangisini alsam diye. Birisi performansta fark yok dedi, fiyattan dolayı s5maxa yöneliyor gibiyim
Sokağı falan da süpürtüyorlar herhalde.Oha eve bak. Saray yavrusu