Rock - Metal

Abimiz aynı zamanda ülkücü sanırım.

freddie-mercury-428704.jpg

Hobaaa...Şu smile bugün aklıma geldi. Sana benzetmediysem neyim :D Hiç kullanmıyor adam yahu demiştim bir de :D Telepatik telepatik yandan yandan geliyor bana yine bu sıralar :D

Bu Mehmet'in yüzünden iyice uçtun sen :D Ben yokken ekseriya bu adamla takılmak zorunda kaldığın için enteresan işlere imza atıyorsun :D Ama seni de anlıyorum kardeşim :D Vallahi zor zanaat :D

Son düzenleme:
The red the black favorimdir the book of soolsta. Bu yaşta hala bu kadar kusursuz bir albüm çıkarmak büyük iş.

Steve Harris bildiğimiz yine döktürmüş. Dinledikçe daha da derinleşiyor ve insanı içine çekiyor. Iron Maiden için söylenecek çok şey var ama kısa ve öz söylenebilecek şey ruhları ile çaldıkları. Bazı gruplar gibi popüler kültür unsuru haline gelip yan gelip yatmamaları taktire şayandır.

VH1'de izlemiştim ben bunu...Freddie'nin annesinden korktuğumu hatırlıyorum :D Bir de Live Aid hazırlıkları röportajı vardı. 24 kasım münasebetiylen olması gerek. Yoksa ABD menşeli kanallarda 1 gr. Queen anlatımı çıkmaz :D Hoş İngiliz menşeli Melody Maker da "Queen korkak ve oğuk soundu ile piyasaya çıktı" demişti. Yıl 1973, hey gidi günler hey :D

Geri
Üst Alt