Rock - Metal

images

images

Ustalara saygı kuşağı

Bu güzel. Folk metal olayı hoş yav,kulağını şenlendiriyor...:D Amma velakin menajer ve pazarlama boyutunu ciddi şekilde gözden geçirmeleri gerek kanımca. Pozlara bakar mısın :D

Ayrıca şu da bulunsun :

Cruachan - The Marching Song of Fiach Mac Hugh - YouTube

Ahahahah aynısını bende düşünmüştüm yahu :D Şarkıların çoğu kalbur üstü. Özellikle sert şarkıları çok daha sağlam amma velakin pozlar adamı bitiriyor. O yüzden bakmıyoruz, dinliyoruz kardeşim :D :D

Dinlerken paylaşayım dedim. Zaten şu ara beni bir sen bir Ayberk ağabeyin anlıyor müzikal anlamda :D Halimiz ahvalimiz ortada yarışmalarda :D :D

Ayberk ağabey iyi yarışmalarda da, şanssızlık oluyor. Bu yarışmada özellikle çok mahçup oldum sizlere.

Led Zeppelin'in birinciliğe oynayabileceğini tahmin etsem göndermezdim, daha bilindik eserleri bile çok başarılı olamamıştı zira. Internetim de yoktu bir gün önce keşke giremeseydim son anda. :(

Ayberk ağabey iyi yarışmalarda da, şanssızlık oluyor. Bu yarışmada özellikle çok mahçup oldum sizlere.

Led Zeppelin'in birinciliğe oynayabileceğini tahmin etsem göndermezdim, daha bilindik eserleri bile çok başarılı olamamıştı zira. Internetim de yoktu bir gün önce keşke giremeseydim son anda. :(

Takılıyoruz be abim :D Kazan sen biz lobi olarak mutlu oluyoruz yahu :D Benim şarkıların zaten çok puan almaması doğal :D Hatta bir kaç şarkı umduğumdan çok iyi puanlar aldı. Ama ''Metin Kurt'' olayı rahatsız etti beni :D

Salla gitsin canım kardeşim sen olursan ancak seviniriz biz :D Led Zeppelin iyi hoş da bazı arkadaşlar ismine de veriyor puan. Klasikler böyledir algı düzeyleri yüksek. Haketmiştir haketmemiştir o ayrı.

Bu arada like'larda member durumu çok sinir bozucu :D

Salla gitsin canım kardeşim sen olursan ancak seviniriz biz :D Led Zeppelin iyi hoş da bazı arkadaşlar ismine de veriyor puan. Klasikler böyledir algı düzeyleri yüksek. Haketmiştir haketmemiştir o ayrı.

Bu arada like'larda member durumu çok sinir bozucu :D

Yahu çok baba grupların en kötü şarkıları ile katılındığında bile pek bilinmeyen sağlam şarkıları ham yaptıklarını görüyoruz. Bu algı mevzusu böyle işliyor :D

Takılıyoruz be abim :D Kazan sen biz lobi olarak mutlu oluyoruz yahu :D Benim şarkıların zaten çok puan almaması doğal :D Hatta bir kaç şarkı umduğumdan çok iyi puanlar aldı. Ama ''Metin Kurt'' olayı rahatsız etti beni :D

Saolun varolun ağabey. :)

Ülke de solun adını aldığında alerjik reaksiyon gösterenler var, hoş bizim forum bu konuda çoğu yere göre daha ileri denebilir ortalama çıkarsak, ama yine de ülke insanı olarak bu konuda bir önyargı kesinlikle mevcut.

Hassas olduğumuz noktaların bir gün bir çok insan için değerli olması dileğiyle. :)

Geri
Üst Alt