- 26 Eylül 2010
- 11.290
- 5
- 1.053
Abi eline sağlık akşam akşam kulağımızın pası silindi![]()
Dinlerken paylaşayım dedim. Zaten şu ara beni bir sen bir Ayberk ağabeyin anlıyor müzikal anlamda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi eline sağlık akşam akşam kulağımızın pası silindi![]()

Bu güzel. Folk metal olayı hoş yav,kulağını şenlendiriyor...Amma velakin menajer ve pazarlama boyutunu ciddi şekilde gözden geçirmeleri gerek kanımca. Pozlara bakar mısın
![]()
Ayrıca şu da bulunsun :
Cruachan - The Marching Song of Fiach Mac Hugh - YouTube
Dinlerken paylaşayım dedim. Zaten şu ara beni bir sen bir Ayberk ağabeyin anlıyor müzikal anlamdaHalimiz ahvalimiz ortada yarışmalarda
![]()
![]()
Ayberk ağabey iyi yarışmalarda da, şanssızlık oluyor. Bu yarışmada özellikle çok mahçup oldum sizlere.
Led Zeppelin'in birinciliğe oynayabileceğini tahmin etsem göndermezdim, daha bilindik eserleri bile çok başarılı olamamıştı zira. Internetim de yoktu bir gün önce keşke giremeseydim son anda.![]()
Ayberk ağabey iyi yarışmalarda da, şanssızlık oluyor. Bu yarışmada özellikle çok mahçup oldum sizlere.
Led Zeppelin'in birinciliğe oynayabileceğini tahmin etsem göndermezdim, daha bilindik eserleri bile çok başarılı olamamıştı zira. Internetim de yoktu bir gün önce keşke giremeseydim son anda.![]()
Salla gitsin canım kardeşim sen olursan ancak seviniriz bizLed Zeppelin iyi hoş da bazı arkadaşlar ismine de veriyor puan. Klasikler böyledir algı düzeyleri yüksek. Haketmiştir haketmemiştir o ayrı.
Bu arada like'larda member durumu çok sinir bozucu![]()
Takılıyoruz be abimKazan sen biz lobi olarak mutlu oluyoruz yahu
Benim şarkıların zaten çok puan almaması doğal
Hatta bir kaç şarkı umduğumdan çok iyi puanlar aldı. Ama ''Metin Kurt'' olayı rahatsız etti beni
![]()
Metal dendi mi Rammstein'i tek geçerim.
Rammstein - Morgenstern Live Volkerball - YouTube
@Ayberk Çetin hocam nasılsın?Özlettin kendini.![]()
Eurovision'a daldık bu sıralar Sarper, iyiyiz tas-hamam muhabbeti ne yapalımsen nasılsın ?