Rock - Metal

Aynı ben de hocam ne olsun,yuvarlanıp gidiyoruz.

Eurovision yarışmasının mantığı çok güzel de,benim müzik kültürüm pek uyuşmuyor milletle,rezil oluyorum yarışmalarda. :D
Bizim de pek uyuşmuyor yav, her çeşit var,katılmanı öneririm, maksat sohbet-muhabbet zaten :D

Bizim de pek uyuşmuyor yav, her çeşit var,katılmanı öneririm, maksat sohbet-muhabbet zaten :D

Türün de alt türü var,metal dinlesen dinlediğim metal kimseyle uyuşmaz,rock desen o da öyle,birkaç kere katıldım zaten de yok ya bana göre değil,muhabbeti her türlü ediyoruz zaten.Bir araca gerek yok bunun için.Yine de sağol hocam. :D

Türün de alt türü var,metal dinlesen dinlediğim metal kimseyle uyuşmaz,rock desen o da öyle,birkaç kere katıldım zaten de yok ya bana göre değil,muhabbeti her türlü ediyoruz zaten.Bir araca gerek yok bunun için.Yine de sağol hocam. :D

Futbol hakkında yazasım hiç gelmiyor şu sıralar, forum olayında resmen perspektifi at gözlüğüne döndürdüm :D

Neden gelmiyor hocam futbol hakkında yazmak,hangi konuda at gözlüğüne döndürdün onu da anlamadım. :D

Takımın durumundan, bir de iyice rutine bindim. Sinirlenmem ve fb'ye giydirmem gerek :D Şarkı yarışması dışında öbür alt başlıkları görememekten at gözlüğü yani :D

Takımın durumundan, bir de iyice rutine bindim. Sinirlenmem ve fb'ye giydirmem gerek :D Şarkı yarışması dışında öbür alt başlıkları görememekten at gözlüğü yani :D

Olmadı hocam,iyi günde kötü günde cimbomluyuz. :D

En son katıldığımda 74. Eurovision mu neydi,90'ı buldu mübarek.Anlıyorum durumunu. :D

Oğlum forum Fenerli kaynıyor sakın giydirme Fenere :D Linç ederler :D

Teorikte mi pratikte mi nasıl yani ? Elimizden almasınlar cici forumumuzu :D Bu arada 12 numarayı sabote etme faaliyetimiz aklıma geldi. Sene 2011 "Lefter tatile çıksın" komutuyla ne keklemiştik adamları :D

Teorikte mi pratikte mi nasıl yani ? Elimizden almasınlar cici forumumuzu :D Bu arada 12 numarayı sabote etme faaliyetimiz aklıma geldi. Sene 2011 "Lefter tatile çıksın" komutuyla ne keklemiştik adamları :D

Ahahahah baskın basanındır. İyi korkutmuştuk değil mi :D Şimdi adamlar sızma yaptı herhalde :D Oğlum hayatında Fener şampiyon olsun diyen kaç Galatasaraylı ile tanıştın :D Hepsi bizim forumda sence raslantı mı :D

Ahahahah baskın basanındır. İyi korkutmuştuk değil mi :D Şimdi adamlar sızma yaptı herhalde :D Oğlum hayatında Fener şampiyon olsun diyen kaç Galatasaraylı ile tanıştın :D Hepsi bizim forumda sence raslantı mı :D
Bizim toplum mazoşisttir yav. Bir darbe aldıktan sonra hep isterler...:sarbi:Sonra Stockholm Sendromu yaşarlar. Ateşlerine ev salsın onları diyenlerin çok pis beddua ettim. Yavaş yavaş sinirleniyorum tutmayın beni :gsbayrak:

Mesela hangi iletiler sence bu gruba giriyor,Fenerbahçe iyi oynadı demek buna dahil mi?

Fenerbahçe iyi oynadı demek durum tespitidir. İyi oynadığında hepimiz Fener iyi top oynadı diyoruz. Ha çok görülen bir şey değil ama gördüğümüzde söylüyoruz :D Ama bu sene içinde olmadığımız şampiyonluk yarışı ile ilgili hafta hafta enteresan iletilere ve söylemlere denk geliyoruz. Bana hiç kimse bir Galatasaraylı'nın Fenerbahçe şampiyonluğu görmek istemesini izah edemez. Ha derseniz yeni kuşak böyle. Orasını bilemem tabi.

Geri
Üst Alt