Rodrigo Becāo 10 Milyon Euro Karşılığında Fenerbahçe'de

Bildiğim kadarıyla iyi topçu
Fransa'dan gelen adamla birbirlerini lyi tamamlar.

Bunlar ne yaparsa yapsın biz doğru isimleri alırsak hiç sıkıntı olmaz koyar geçeriz.

Bu yüzden işi sıkı tutmalıyız..taraftarda falan çok büyük rehavet var..fenerde zamanında olan kibir şu an bizim taraftarlarda var gibi.

hayatımda ilk defa duydum uganda ligini bile 7/24 izlerim

atilla salağı > bacağo

Biraz daha nokta atışı yapmaya çalışıyolar umarım tutmaz

İyi transfer ama bakalım takım kimyaları tutacak mı bu sene.

İyi oyuncu.

Ya tabi şu var, Fener genel olarak iyi oyuncular alabiliyor aralarında. Ama yakalanamayan takım kimyası, camia ve yönetim basiretsizliğini aşamadıkları için onlar da takılıyor.

valla iyi transfer bu ayakları tahta ama sağlam stoper

luan peres - becao tandemi baya lig seviyesinin üstünde

İyi oyuncu.

Ya tabi şu var, Fener genel olarak iyi oyuncular alabiliyor aralarında. Ama yakalanamayan takım kimyası, camia ve yönetim basiretsizliğini aşamadıkları için onlar da takılıyor.
Kimyager bir TD lazım ebedi dostlarımıza ki o da sırasını bekliyor; umarım devre arası filan gerçekleşir o 'kan değişikliği'...

Tanımıyorum.

Fener aldıysa kötüdür.

Ağır bir adam olduğuna dair yorumlar yapılıyor hep. Yerli zorunluluğundan dolayı stoperlerden biri Serdar-Samet olacağına göre yine yanlış tercih gibi duruyor. Ki tek kişinin oynayacağı yer için dört yabancı bulundurmak saçma zaten; Attila gidecek olsa, üç yabancı yine fazla. Gustavo' yu gitti sayıyorum daha...

Ağır bir adam olduğuna dair yorumlar yapılıyor hep. Yerli zorunluluğundan dolayı stoperlerden biri Serdar-Samet olacağına göre yine yanlış tercih gibi duruyor. Ki tek kişinin oynayacağı yer için dört yabancı bulundurmak saçma zaten; Attila gidecek olsa, üç yabancı yine fazla. Gustavo' yu gitti sayıyorum daha...
Yerli stoper oynatmicaklar ki. Ferdi-ismail-mert müldür olarak kullanicaklar yerliyi. Eğer Mert gelmez yabancı kaleci de almazlarsa kalecileri türk olacak

Yerli stoper oynatmicaklar ki. Ferdi-ismail-mert müldür olarak kullanicaklar yerliyi. Eğer Mert gelmez yabancı kaleci de almazlarsa kalecileri türk olacak
Ben olsam, İsmail ve Müldür' ü banko sayarak yapmazdım planlamayı. Kalede yerli ile devam etmeleri daha mantıklı olur...

Büyük takimlarda bana göre agir stoperlerin yeri yoktur. Sonucta defansa cekilip gömülü oynamiyorsun. Defans hattini orta cizgiye yakin yerlestirirsen ve karsinda süratli bir oyuncu varsa senin gözünün yasina bakmaz. Bir agir olup ikinci stoper süratli olsa bunu dahi kaldiramaz.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ii defansçı hyrsız olsun

Geri
Üst Alt