Rodrigo Becāo 10 Milyon Euro Karşılığında Fenerbahçe'de

Fener'e 3'lü oynayan, 4'lü de pozisyon bilgisi şüpheli biri yerine net 4'lü ve pozisyon bilgisi üst düzey biri lazımdı diye düşünüyorum. İleride satma ihtimalleri de düşük. Yüksek ihtimal 2.5 civarı da maaşı vardır.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çskadaki görüntülerni izlemiştim fi tarihinde. Nihayet iyi bi sıtoper aldılar sayemizde

Ben hariç herkes İtalya'nın küme takimlarini takip ediyormuş sanırım yinede izlemeden birşey demek zor lakin peres için iyi diyen futbol yerine masa tenisine yonelse iyi olur herif ne stoperde iyi ne bekte iyi
Ben Peres'in notunu bizim Marsilya maçında Yedlin'in bunu maymuna çevirdiğinde vermiştim.

Ben Peres'in notunu bizim Marsilya maçında Yedlin'in bunu maymuna çevirdiğinde vermiştim.
Aynen ki yedlini bizim en kotulerdendi,stoperde de gördüm bekte de gördüm çok kötü oyuncu bu peres hatta bonservisiyle verdiler galiba
Becao için yorum yapmıyorum burda bazı arkadaşlar öyle bir anlatiyorki orta sıra takımından bir oyuncu değilde acerbi ayarında bir stoper aldılar zannederek gorecez bakalım çok ovdukleri herif neden kaç senedir küme takımı dışında bir level atlayanamis

Aynen ki yedlini bizim en kotulerdendi,stoperde de gördüm bekte de gördüm çok kötü oyuncu bu peres hatta bonservisiyle verdiler galiba
Becao için yorum yapmıyorum burda bazı arkadaşlar öyle bir anlatiyorki orta sıra takımından bir oyuncu değilde acerbi ayarında bir stoper aldılar zannederek gorecez bakalım çok ovdukleri herif neden kaç senedir küme takımı dışında bir level atlayanamis
Fazla şey etme, bu bir GSC klasiğidir. Fener'in transferlerini öve öve bitiremeyen dolu adam oluyor burada her transfer dönemi.

Bunlar nasıl bu kadar söğüşleniyor koca camiada bir tane aklı başında adam yok mu kardeşim sen napıyorsun diyecek gerçekten çok ilginç bir camia

Koreliyi saymazsak uzun süre sonra düzgün bir stoper aldılar diyebiliriz

Hakkında okuduğum uzun analize gore vasat bi stoper.hem ağır,hem ayağı kotu,hem tek hamleli.sadece 3lu stoperi ve kapanan takımlar için iyi.10 milyon gomulcek biri gercekten

Çoğunluğun izlemedigi halde vay be diye sisirdigi oyuncuları çok seviyorum patlayınca ,alintilamasi daha keyifli oluyor

Udinese de senelerce 3’lu defans hattinda sag stoper oynadi

Fener 4’lu oynayacagi icin fayda saglayamaz

Geri
Üst Alt