Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 18.556
- 23.963
- 2.473
İzleyenlerin anlattığından anladığım Samet'in pozisyon bilgisi olan hali gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben Peres'in notunu bizim Marsilya maçında Yedlin'in bunu maymuna çevirdiğinde vermiştim.Ben hariç herkes İtalya'nın küme takimlarini takip ediyormuş sanırım yinede izlemeden birşey demek zor lakin peres için iyi diyen futbol yerine masa tenisine yonelse iyi olur herif ne stoperde iyi ne bekte iyi
Aynen ki yedlini bizim en kotulerdendi,stoperde de gördüm bekte de gördüm çok kötü oyuncu bu peres hatta bonservisiyle verdiler galibaBen Peres'in notunu bizim Marsilya maçında Yedlin'in bunu maymuna çevirdiğinde vermiştim.
Fazla şey etme, bu bir GSC klasiğidir. Fener'in transferlerini öve öve bitiremeyen dolu adam oluyor burada her transfer dönemi.Aynen ki yedlini bizim en kotulerdendi,stoperde de gördüm bekte de gördüm çok kötü oyuncu bu peres hatta bonservisiyle verdiler galiba
Becao için yorum yapmıyorum burda bazı arkadaşlar öyle bir anlatiyorki orta sıra takımından bir oyuncu değilde acerbi ayarında bir stoper aldılar zannederek gorecez bakalım çok ovdukleri herif neden kaç senedir küme takımı dışında bir level atlayanamis
Hepsi zuppe Bagdat caddesi cocuklari umurlarinda degil kiBunlar nasıl bu kadar söğüşleniyor koca camiada bir tane aklı başında adam yok mu kardeşim sen napıyorsun diyecek gerçekten çok ilginç bir camia
Önce bir kaç maç izleyeyim notunu verecemKoreliyi saymazsak uzun süre sonra düzgün bir stoper aldılar diyebiliriz