Roma, Rodrigo Mora transferinde bonservisinin %50'si için 25 Milyon Euro ödeyecek.
Serbest kalma bedeli 120 milyon euro olarak belirlendi.
Serbest kalma bedeli 120 milyon euro olarak belirlendi.
Mora mi Batrakov mu heisroma'nın kadro çok çok ii oldu yahu
iyice ileri kaydırırlar onu da tahminim, dybala'nın sakatlıkları düşünülerek transfer edildi büyük iht ki direkt yanında da oynayabilir
bizim listede 2. sıradaydı ilk isim batrakovİstediğimiz hiçbir oyuncuyu alamıyoruz transferde bir rakip olduğunda.
Mora mi Batrakov mu heis
mora yunus akgün gibi sanırımikisi de üstün yetenekler heis, farklı nitelikleri var farklı etkiler yapıolar oyuna. mora'da dribling var, oyun içi liderlik batrakov
Şu %50 işini biz neden yapmıyoruz?
Işimize mi gelmiyor?
Mora için demedim ama zamanında Benfica ve bjk de yaptı. Mesela Can için olabilir.Porto bunun orda parlayip, sonra 70-80e transfer olmasini umuyordur. Öylece toplam 60-65 milyon kazanmis olurlar. Bize gelse, bizimkilerin elinde patlar ve 2 sene sonra 30a falan satariz ve adamlar tek 40 milyon kazanmis olur.
mora yunus akgün gibi sanırım
Portekiz ve biraz da Brezilya takımları dışında bu tarz işlere giren takım pek yok gibi. O takımların ortak noktası da işlerini belirli menajer ağları tarafından yürütmeleri. Diğer Avrupa takımlarında pek böyle %50'sini alayım tarzı işler hatırlamıyorum.Mora için demedim ama zamanında Benfica ve bjk de yaptı. Mesela Can için olabilir.