Rodrigo Mora, Roma'da

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Roma, Rodrigo Mora transferinde bonservisinin %50'si için 25 Milyon Euro ödeyecek.

Serbest kalma bedeli 120 milyon euro olarak belirlendi.

bu bebeyi beğenmiyom çok. roma'ya da çerez parasına gitmiş zaten onların standartında. batrakov'un videosu bile daha çok heyecanlandırır beni bundan ama bizim müthiş profesyonelliğimiz ve antrenman metodlarımızı işin içine katarsak saf yetenekte bu belki daha iyi tercih olabilirdi. ama roma'nın aldığı paraya bakıp kendimizle mukayese edersek başımızdaki serbest meslek erbablarıyla daha tuzlu olacağı da kesindi.

Portekizli Salih Uçan H.O

ellerinde patlasın

roma'nın kadro çok çok ii oldu yahu
iyice ileri kaydırırlar onu da tahminim, dybala'nın sakatlıkları düşünülerek transfer edildi büyük iht ki direkt yanında da oynayabilir

Bu ibne roma bizlm utkucan i mı takip ediyor sürekli kime gitsek karşımıza çıkıyor

Şu %50 işini biz neden yapmıyoruz?
Işimize mi gelmiyor?

Porto bunun orda parlayip, sonra 70-80e transfer olmasini umuyordur. Öylece toplam 60-65 milyon kazanmis olurlar. Bize gelse, bizimkilerin elinde patlar ve 2 sene sonra 30a falan satariz ve adamlar tek 40 milyon kazanmis olur.

Porto bunun orda parlayip, sonra 70-80e transfer olmasini umuyordur. Öylece toplam 60-65 milyon kazanmis olurlar. Bize gelse, bizimkilerin elinde patlar ve 2 sene sonra 30a falan satariz ve adamlar tek 40 milyon kazanmis olur.
Mora için demedim ama zamanında Benfica ve bjk de yaptı. Mesela Can için olabilir.

Mora için demedim ama zamanında Benfica ve bjk de yaptı. Mesela Can için olabilir.
Portekiz ve biraz da Brezilya takımları dışında bu tarz işlere giren takım pek yok gibi. O takımların ortak noktası da işlerini belirli menajer ağları tarafından yürütmeleri. Diğer Avrupa takımlarında pek böyle %50'sini alayım tarzı işler hatırlamıyorum.

Geri
Üst Alt