# Rodrigo Tabata

Cevap: # Rodrigo Tabata

Ben uyum saglayacagina eminim. Ben kefilim alinsin, serhatta kefil demi len:p

Çok kaliteli bi oyuncu. Lincolnden çok daha ucuz, faydalı ve sorumlu

Galatasray'ın oyuncusu değil. Ayrıca ben Türk Takımların 10 numara takıntısını anlamıyorum. Dünya'da bu tarzda oyuncular artık rağbeet görmüyor.

çok kaliteli bir oyuncu ama lincolnü feda etmeye değermi emin değilim..ayrıca kendisi galatasaraylıdır, formamızla çekilmiş fotoları var elimde:):)

Tabata sağlam bir oyuncu isterim gelmesini ,faydalı olacakdır.Heleki lincolnden daha fazla olacakdır.Biz ahgiden sonra 10 numara görmediğimiz için lincolnü bir yerlere koymak istiyoruz ama bu kadar sorumsuzluğa lincolne gğle güle demekten başka çare yokyur..

Buraya ekle bencede bizde görelim böylece medyadada haber çıkar bize gelmesi kolay olur:D

Önüzmüdeki sezon avrupada yer almıyacagımıza göre 1 senelik kiralanabilir,türkiye ligi için süper ama gelmeden önce ismini degiştirsin zira bülent yabancıları pek sevmiyor..

avatarıma koyabildim:) elimde bizzat benim formamı giyip çekildiğimiz fotoda var ama ayıp olmasın o kadarı:)) fener maçından önceki gece ısrarlrıma dayanamayıp gs armasını öptü ve ertesi günkü maçta gol atıp kazanacaklarına söz verdi:) gol atamadı erman abiye çok güzel bir asist yaptı maçta 1-1 bitti ama olsun o da yarı aslan sayılır gözümde:)

avatarıma koyabildim:) elimde bizzat benim formamı giyip çekildiğimiz fotoda var ama ayıp olmasın o kadarı:)) fener maçından önceki gece ısrarlrıma dayanamayıp gs armasını öptü ve ertesi günkü maçta gol atıp kazanacaklarına söz verdi:) gol atamadı erman abiye çok güzel bir asist yaptı maçta 1-1 bitti ama olsun o da yarı aslan sayılır gözümde:)

Su resimi tam eklesen :) Yada özelden bize ativer beee. Yakindan görmek istiyorum :D

Bence atma haber olur,gerçi bu lafları görseler bunları bile haber yapabilirler bunlardan korkulurda neyse :D

Caner:mad: Hikmet sen bana özelden yolla yeter bosver bunlari o zaman görmeselerde olur:mad:

Numan baba :D

Özelden olursa sorun yok,medyaya giderse resimler Tabata'nın fiyatı artar :o ondan dedim

Geri
Üst Alt