# Rodrigo Tabata

Cevap: # Rodrigo Tabata

Bizden önce zaten Trabzon alacak diye haber cikmisti. Biz alalim biiiiizz nolur baskanim bize Tabatayi al yaa...

çok kaliteli bir oyuncu ama lincolnü feda etmeye değermi emin değilim..ayrıca kendisi galatasaraylıdır, formamızla çekilmiş fotoları var elimde:):)

hee bir forma ile resim cektirince Galatasarayli oluyor demi?

Adam'in eline zorla bir forma verilmis gibime gelse bile, sacma birsey.

Cl ye gidemezsek kesin alınmasını isterim. Cl de ki takımlarda oynayacak kapasite de görmüyorum ama yanlıyor olabilirim.

Tabi Tabata yı bugün herkes bi alıcı gözüyle izleyecek. O zaman daha iyi bir fikrimiz olur:)

Tabata klasik 10 numara pozisyonunda oynamıyor, savaşarak oynayan birisidir.

Galatasaray armasını öptü diyor yaw :D

Çok istiyorum yaw alınmasını formada yakışmış yahu eline:)

hee bir forma ile resim cektirince Galatasarayli oluyor demi?

Adam'in eline zorla bir forma verilmis gibime gelse bile, sacma birsey.

elinde bir forma ile resim çektirince GS 'lı olunmuyo,hatta GS 'da oynayınca bile,orada kinaye yapmaya çalıştım ama neyse,hatta küçükken santos idmanlarına GS şortuyla gidiyormuş yazmayı geçirdim iyiki kalkışmamışım, tabata gerçekten futbolculuğunun yanında çok canayakın,sempatik bir insan, bizim için gs forması giydi zorla öptürdüm:) sadece bu başlık altında paylaşıp biraz eğlenelim dedim, lütfen bu konu üzerinden tartışmaya girmeyelim..

son 10dk izledim gayet iyiydi..

90dk izleyen daha sağlıklı konuşur tabi..

Fena sayılmazdı özellikle çok fazla koşuyor

Gerçi kırmızı kartı hak etti ama

Bugün iyi oynadı Arda Kewell Baros üçlüsünün yanında çok daha etkili olur eger alırsak

............

Arkadaslarin kimse alinti yapmasin 1 2 saate silme sarti ile ekledim resimi :)

Eline yakışmış ya forma inş seneye üstünde görürüz bu formayı

istemiyorum...dün gece bi ü.karanin bi de ayhanin bacaklarini kiriyordu serrefsiz

Mesajı silmişsiniz ama admin olmanın faydaları...

Görebildim... :D

İbrahim Kızıll kesinlikle satmayacaklarını, artık Antep'inde Sivas gibi hedefleri olan bir takım olduğunu ve seneye hazırlandıklarını söyledi röportajında...

siz Tabatayi Gaziantepsporda bukadar begeniyorsunuz...Hele bide söyle bi Kadro diziliminde izleyin onu..;)

---------M.Topal----Baris-----------

Kewell:eek:----------Tabata-----------Arda:eek:

----------------Baros:eek:------------------

Antepte Verimli olan burda nasil olmasin hatta kat kat daha verimli olur üstelik cok Kosan birisi buda Defansif yönden süper üstü süper olur daha ne istersiniz...

sahsen Lincoln Tabata Takasi deseler üstüne bide 200 000 Euro verirdim..:)

siz Tabatayi Gaziantepsporda bukadar begeniyorsunuz...Hele bide söyle bi Kadro diziliminde izleyin onu..;)

---------M.Topal----Baris-----------

Kewell:eek:----------Tabata-----------Arda:eek:

----------------Baros:eek:------------------

Antepte Verimli olan burda nasil olmasin hatta kat kat daha verimli olur üstelik cok Kosan birisi buda Defansif yönden süper üstü süper olur daha ne istersiniz...

sahsen Lincoln Tabata Takasi deseler üstüne bide 200 000 Euro verirdim..:)

Yok ben olsam 200.000 euronun üzerine 1 adet deve birde nalını verirdim ancak denk olur.Bu ne ya?Brezilya'da çok var bundan adam Lincoln'ün yarısı yeteneğinde ve de çirkef gördüğüm kadarıyla Ayhan sayesinde yatalak olacaktı deyyusun iyice çiğnedi adamı.Lig tecrübesi dersen burada açtı gözünü Avrupa mı gördü?Ronaldinho muamelesi yapıyorsunuz şu adama Lincoln'ün yanında solda sıfır Tabata...

Yok ben olsam 200.000 euronun üzerine 1 adet deve birde nalını verirdim ancak denk olur.Bu ne ya?Brezilya'da çok var bundan adam Lincoln'ün yarısı yeteneğinde ve de çirkef gördüğüm kadarıyla Ayhan sayesinde yatalak olacaktı deyyusun iyice çiğnedi adamı.Lig tecrübesi dersen burada açtı gözünü Avrupa mı gördü?Ronaldinho muamelesi yapıyorsunuz şu adama Lincoln'ün yanında solda sıfır Tabata...

Lincolnda Lincolnmus babam...Helal olsun..Lincoln Hagi yi gecti tebrik ederim...Kocum Tabata Santos gibi Takimin 10 Numarasiydi üstüne ekliyorum artik yeter ne Lincolnmüs bea...Kaiserslautern sorun..Schalke sorun..Galatasaray sorun Kariyere bak be süpermis..

Elimizdekinin kıymetini bilmeyiz biz gidince anlarız!

Elimizde olmayanada devamlı övgüler yağdırırız.

Klasik bu senelerdir aynı...

Geri
Üst Alt