# Rodrigo Tabata

Cevap: # Rodrigo Tabata

Tabata'mı ??? :D ben size inanamıyorum arkadaşım ya, bu adam GS paf'ta bile oynayamaz...

Keşke gelse inş. alırız sene sonu. 2 sene boyunca toplam 10 maçta iyi oynayan Lincolnden çok daha faydalı olur...

Tabatanin cok faydali olacagina eminim, gecen gs tv dede muhabbeti oldu. Tabata alinabilir deniyordu analiz programinda. Demekki düsünülüyo.

düşünülmesine bile anlayış gösteremiyorum hemen getirilmeli galatasaraya tabata

yalnız bir sorun var lincolnu elimizden nasıl çıkaracağız kim alır lincolnu

Tabata bize ilaç falan olmaz en fazla vazelin olur...

Türkiye Ligi'nin Tsubasa'sı diyebiliriz onun için. Ama şu açıdan. Tsubasa Japon Genç Milli Takımıyla şampiyon olduktan sonra eski hocası Roberto tarafından Brezilya'ya çağrılır ve Sao Paulo takımında forma giyer. Yani onun için Japon doğumlu ama samba futbolunu oynuyor derler. Tabata ise Japon kökenli bir futbolcu. Annesi Japon babası Brezilya'lu. Uzun yıllar Brezilya'nın bir çok kulübünde forma giydi. Gaziantepspor'a transfer olmadan önce 13 farklı takımda oynadı. Gaziantepspor'a imza atarken kendisi için Ben Pele'nin 10 numara giydiği bir takımdan, 10 numara giyerek buraya geldim. Kendime güveniyorum. Ofansif oynayan, yüzü sürekli kaleye dönük, mücadeleci, savaşmayı seven, gol atmayı seven bir futbolcuyum. Her yıl 10 gol atıyorum, burada da hedefim 10 gol ve üzeri olacak sözleriyle iddasını ortaya koydu.

Bu sezon herkes Tabata'yı konuşur oldu. Gaziantepspor onu ucuza transfer etti. Gerçekten nokta atışu yaptılar diyebiliriz. Takımı tek başına sırtladı, onun olmadığı 3 hafta Gaziantepspor mağlubiyetler aldı küme düşme korkusu dahi yaşadı.

Teknik oyunun yanında fiziksel olarak da çok güçlü bir futbolcu. Bu yüzdne ligimize çok uygun. Galatasaray - Gaziantepspor maçında detaylı inceledim ikili mücadelelerden kaçmıyor, mücadelerde de genelde ayakta kalan isim oluyor. Ayağını raket gibi kullanabiliyor her açıdan her bölgeye nokta pasları var. Ofansif orta sahadan çok gole dönük bir forvet olarak da iş görüyor yani takımın hücumdaki bir numaralı silahı. Lincoln, Alex, Delgado gibi futbolculardan azı olduğunu düşünmüyorum hatta bazı öne çıkan özellikleri bile var.

Galatasaray'ın gelecek sezonun transfer listesinde mutlaka yerini almalı. Lincoln'ün istikrarsızlığını, iş ahlakından yoksunluğunu düşünürsek Tabata tam Galatasaray'ın futbolcusu. Türkiye'yi biliyor ve buradaki şartlara uygun oyununu mutlaka sahaya yansıtır. Türkiye Kupası dahil bu sezon 13 gol attı. Daha büyük bir takımda yanında da daha kaliteli futbolcularla çok daha başarılı olacağını düşünüyorum. Hatta bu yaşa kadar neden patlama yapamadı Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden birinde oynayamadı bilmiyorum. En azından bir Avrupa macerası yaşamalıydı.

Ülkemizdeki Tsubasa Tabata. Herkes onu kendi takımında görmek ister. Gaziantepspor'da onu takımda tutmanın yollarını arasada sezon sonu büyük bir takımda forma giyecektir.

İlic'in iki gömlek altı... Tabata küçük takımın büyük futbolcusudur. Burak Yılmaz, İbrahim Akın, Okan Yılmaz, Güiza örnekleri...

Büyük takımda iş yapamaz bu adam.

Görmeden bilemeyiz bence. Küçük takımlardan gelipte iş yapan bir çok futbolcu var. Lincoln'ün daha iş ahlaklısı ve güçlüsü Tabata. İkisini karşılaştırmak istemem ama Lincoln'ün kaprislerinden gına geldi. Bana kalsa hiç 10 numara almam bu düzen öldü çünkü ama alacaksak Tabata'yı alalım. Maliyeti en uygun olan isim. Avrupa'da bu tarz oyuncular pahalı. Brezilya'dan getirilecekler ise kumar.

Tabata brezilya ligindede cok degerli bir futbolcuydu ne demek kücük takimin büyük oyuncusu ya:)

Ya birakin su Tabata'i allah askina ya. Tabata'ya 6 milyon euro verecegine, Avrupa'dan buyuk bir futbolcu getirirsin Istanbul'a.

Maniche'in kontrati bitiyormus, kacirmamak lazim.

Uzun attığı paslar hem hızlı hemde isabetli lincoln yavaş atıyor böyle pasları..Arıca lincolne göre daha mücadeleci ikili mücadelelerden kaçmıyor şutlarıda daha iyi..

İsme aldanmayın lincoln bugün antepte olsa nasıl oynardı bi düşünün :)

Takımdaki dengeleride bozmaz üstelik..1.5 2 mn euro arası alabiliriz hatta aydını felan verirsek fiyat dahada düşer..Lincolnüde iyi fiyata satarsak yaşadık zaten.. :D

Isabetli uzun paslar atiyo, birebirde kolay geciyo, uzaktan kaleye etkili vuruslar yapabiliyo, defansa geliyo yardim ediyo, eli hep havada takimi yönlendiriyo. Daha ne istiyorsunuz anlamiyorumki. Uzaklara gitmeye gerek yok bu adam tam bize göre. Onurun dedigi gibi Aydini kiralik versek Tabatayi ucuza alabiliriz. Tabatayi Lincolne tercih ederim.

ya yapmayan medya nın şişirip antepin büyük klüplere kakalamaya çalıştıgı sıradan bir oyuncu tabata

G.Antep başkanının söylemlerine bakılırsa gelecek seneki hedefleri büyük.Satmazlar büyük ihtimalle.Satsalar bile çok para isterler ve onların istiyeceği paraya Avrupa'dan daha kaliteli yıldız bir isim alabiliriz...

G.Antep başkanının söylemlerine bakılırsa gelecek seneki hedefleri büyük.Satmazlar büyük ihtimalle.Satsalar bile çok para isterler ve onların istiyeceği paraya Avrupa'dan daha kaliteli yıldız bir isim alabiliriz...

Yildizdan kastin Lincoln gibi yildizlarsa almayalim be birader.

Lincoln le takas etsek olmazmı? :D

Geri
Üst Alt