# Rodrigo Tabata

Cevap: # Rodrigo Tabata

Ozaman Arsen Wenger C.Ronaldoyu, Drogbayı, Essieni, Kakayı niye keşfetmedi Arsen Wengerin keşfetmedigi oyuncular kötümü yani onu demek istemişsin resmen..

CR7 ilk basta Arsene Wenger istiyor ama sonra Manu Kapiyor.

Wenger kendisi acikladi Drogba'yi daha gencken alabilecegini ama almadigini.

GaziAntep yönetimi Tabata 'yı sezon sonu satmayacağını açıkladı.

Gelecek yıl daha güçlü bir kadro kurmak istiyorlarmış.

Yani özetle; fiyat yüksetiyorlar...

Gereksiz elimizde Lincoln belası varken bir de Tabata olmaz. 10 numara dünyada kalmadı sadece bizde itibar görüyor.

Tabata'ya aslan pençesi

D9DD24768948A34AA4E90C92x.jpg

Lincoln'ün yerine oyuncu arayan G.Saray, G.Antepspor'un Brezilyalısı Tabata'ya kancayı taktı. "Tabata'ya hayranım" diyen yönetici Haldun Üstünel'in, yıldız futbolcu için G.Antep'e Mehmet Güven+Yaser+4 milyon euro önerdiği belirtildi. Tabata'yı Beşiktaş da çok istiyor.

***​

Ona hayranım

Aslan, Üstünel'in istediği Brezilyalı yıldız için yeniden devreye girdi. Antep'e Yaser, Mehmet Güven + 4 milyon euro önerildi.

Cassio Lincoln'ü defterden silen ve yeni bir oyun kurucu arayan Galatasaray, G.Antepsporlu Rodrigo Tabata için yeniden devrede... Beşiktaş'ın da peşinde olduğu 29 yaşındaki sambacı için sarı-kırmızılıların, kırmızı-siyahlı kulübe 4 milyon euro'nun yanı sıra Yaser Yıldız ve Mehmet Güven'i teklif ettiği

öğrenildi. Tabata'nın transferini özellikle Haldun Üstünel'in çok istediği bildirildi.

ŞAMPİYON OLURDUK

Futbol şube sorumlusu Üstünel'in yakın çevresine, "Tabata'nın yeteneklerine hayranım. Geçen sezon bizde olsa şampiyon olurduk. Transfer edebilirsek Lincoln'ü unutturur" dediği ifade edildi. Gaziantepspor'dan sunduğu yeni teklif için yanıt bekleyen yönetimin, istenmesi halinde Aydın ve Volkan'ı da takasta kullanabileceği belirtildi.

Savaş ÇORLU

Bu kadar da olmaz totomaç . Biraz ufak at da civcivler yesin :( :mad:

alınmasını isterim ama

bu para ve oyunculara değmez gazetede amma sallıyor. bu kadar oyuncu verirsek bize oyuncu kalmaz

benim anlamadığım biz tabatayı antepten önce neden keşfedip alamıyoruz.

Bende alınmasından yanayım...Bu adamı çok beğeniyorum...Arsavinin 1 klasman düşün hali...Anlıyacağınız tipik bir 10 numara deil...+2 için düşünülebilir hatta bize Tsl de dünya maç kazandırır bu adam...Ama sadece altarnatif olarak düşünülür diyorum...Ortasahaya Hamit gibi bir adama ihtiyacımız var...

Alabiliyorsak alalim valla ya. Volkan Yamanida verelim.

Volkan+M.güven+Nonda yı paket yapıp verelim. :)

Oyuncu almasakta olabilir.. :)

Volkan Yaman+Aykut+Nonda(Gİtmek istemeyecektir)ve Aydın ve Emirhanı da 1 seneliğine kiralayalım

Not:Nonda işi bozdu Nondayı Nice ye gönderelim:D:DFazla kaçıyor dengeyi bozuyor...

Mecbur gidecekler. Bu Volkan Yamanla Mehmet Gpven ne verdiki daha bu takima? Kurtulalim bu sene ikisindende.

Tabata iyi futbolcu gelmesini çok isterim .Takıma katkı sağlayacaktır ben 4-2-3-1 e dönebileceğimizi düşünüyorum Tabata bu taktikte çok yararlı olur.

Bakalim bi abim ne diyecek merak ettim valla Tabata istenmezmi ya :)

Geri
Üst Alt