# Rodrigo Tabata

Cevap: # Rodrigo Tabata

ben bunun hic iyi macini gormedim bizim macta bile birsey yapmadi ne bir calim ne bir pas vasat bir oyuncu buyuk takimlara karsi oynayamaz ondan 5 kat iyi olan emre colak var hem tabata icin isteyecekleri 9 10 milyon`u ona verecegimze daha genc daha iyi birisini aliriz

ben bunun hic iyi macini gormedim bizim macta bile birsey yapmadi ne bir calim ne bir pas vasat bir oyuncu buyuk takimlara karsi oynayamaz ondan 5 kat iyi olan emre colak var hem tabata icin isteyecekleri 9 10 milyon`u ona verecegimze daha genc daha iyi birisini aliriz

1.Vasat oyuncu felan değil

2.Büyük takımda oynadığı zaman daha çok iş yapar

3.Oyuncuya 8-10 vermeyiz

4.Takas a vereceğimiz oyuncularla kadro şişkinliği iner M.Güven .Volkan Yaman gibi oyunculardan da kurtuluruz.

Neresi kötü ya? Tabata asist yapar, gol atar, calim atar, uzaktan etkili vuruslar yapar, geriye yardim eder pres yapar. Ayrica bizde demiyoruz 9-10 verelim. M.Güven,V.Yaman gibi bi kac futbolcu verelim üstünede az para tamamdir.

Neresi kötü ya? Tabata asist yapar, gol atar, calim atar, uzaktan etkili vuruslar yapar, geriye yardim eder pres yapar. Ayrica bizde demiyoruz 9-10 verelim. M.Güven,V.Yaman gibi bi kac futbolcu verelim üstünede az para tamamdir.

benim gorusume gore alparslan ismail koybasinda daha iyi ve bu oyuncu icin bjk 5.5 bide serkan kurtulus verdi peki tabata icin ne isterler

benim gorusume gore alparslan ismail koybasinda daha iyi ve bu oyuncu icin bjk 5.5 bide serkan kurtulus verdi peki tabata icin ne isterler

Yok yok ben seni kıracak bişey dicem susuyorum yorum yapmıcam sana bu yorumdan sonra bişey demiyorum.Para çok ona bişey demiyorum ama İsmail köy başı Alpaslan dan daha iyi.

Ne isterler ben bilmez. Onuda yönetim halleder. Ben iyi oyuncu oldugunu söylüyorum. Eli herzaman havada maci yönlendirir Tabata. Ben bu adami tad alarak izliyorum. Takimdada görmek isterim takas yolu ile. Yoksa milyon eurolar sacalim istemem tabii.

ardayla beraber ortasahada rakibi maymuna çevirirler bence ikiside çok koşarsa bu takım tadından yenmez

arkalarında topal

o zaman linderotha el sallamak lazım tabi

Imkansis anadolu takimlari cildirmis tekes üstüne bir ton para isterler

Tabata cok kaliteli oyuncu mücadeleci lincoln gibi yerlerde sürünmüyor

bunun 10 m $ luk fiyatının tek sebebi fb nin yaptıgı topuz transferidir tabata 10 topuz 15 ise ardanın fiyatı 20 olamaz. 30 dur

Takasa verilecek çok futbolcumuz var 3 -4 tane veririz kasadan 10 felanda çıkmaz rahat olun.

Ya takasta kullanabileceğimiz bi ton adam var yeterki almak isteyelim Antep te satmak istesin.

Tabii antep bizim Mehmet Güveni Volkan Yamani istermi orasu mechul :)

Geri
Üst Alt