- 28 Temmuz 2019
- 46.777
- 47.910
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boksta tyson hayranıydım ama o da kafadna kırık çıktı kendi kendini bitirdi herifKim ne derse desin spords genel anlamda şanslı nesiliz futbolda messi ve Ronaldo izledik, basketbol da LeBron ve kobe, tenis de Federer, nadal, djokovic, atletizm de usain bolt.
Bu saydığım isimlerin hepsi efsane hemdd gelmiş geçmiş efsaneler.
Kendime göre bi tek boks da istediğim efsaneyi bulamadım
Ya ben onun sonlarına yetiştim lewis den fena dayak yemişti ama yinede gelmiş geçmiş en iyilerden değil tyson benceBoksta tyson hayranıydım ama o da kafadna kırık çıktı kendi kendini bitirdi herif
Bence en iyilerden ama adam dediğim gibi kendini bitirdi, muazzam çalkantılı bi hayat madde kullanımı ne ararsan var. Allah vergisi yetenek var ama sporcu gibi yaşamazsan hele bi de boks gibi bi spor dalında, un gibi elerler adamı.Ya ben onun sonlarına yetiştim lewis den fena dayak yemişti ama yinede gelmiş geçmiş en iyilerden değil tyson bence
Aynen öyle ama işte boks da bence altın dönemini Muhammed Ali, Foreman ve fraizer döneminde yaşadı, özellikle foreman bence Muhammed Ali den bile yetenekliydi ama o da kötü kariyer çizdi kendine Ali'ye kaybettikten sonra boksu bıraktı tekrar geri döndü ve o yaşlı haliyle bile şampiyon olduBence en iyilerden ama adam dediğim gibi kendini bitirdi, muazzam çalkantılı bi hayat madde kullanımı ne ararsan var. Allah vergisi yetenek var ama sporcu gibi yaşamazsan hele bi de boks gibi bi spor dalında, un gibi elerler adamı.
Hamilton şumiKim ne derse desin spords genel anlamda şanslı nesiliz futbolda messi ve Ronaldo izledik, basketbol da LeBron ve kobe, tenis de Federer, nadal, djokovic, atletizm de usain bolt.
Bu saydığım isimlerin hepsi efsane hemdd gelmiş geçmiş efsaneler.
Kendime göre bi tek boks da istediğim efsaneyi bulamadım