roger federer

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör
iyi insan, iyi sporcu, karizmatik adam, örnek kişilik

1643559409849.webp

"Arkadaşım ve büyük rakibim Rafael Nadal'a. 21 Grand Slam şampiyonluğuna ulaşan ilk erkek tenisçi olduğun için yürek dolusu tebrikler. Birkaç ay önce koltuk değneklerimizle dalga geçiyorduk. İnanılmaz. Asla büyük bir şampiyonu hafife almayın."

Çok büyük karaktersin ekselansları.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ayakta alkışlıyorum ekselansları. İyi ki her zaman seni tutmuşum bu oyunda. Çok büyük karaktersin be

milf konuları açacağına yakın bir zamanda rafa, coko ve medvedevin konularını açmak senin gibi bilgili bir tenis severin görevidir diye düşünüyorum

@Tahir Mahir Koç

Son 16 senede filan efsane üclü diger rakiplerine sadece 10 gs birakmis. Arastirmadim ama buyuk ihtimal en az 1 tanesi sakat diye katilmamistir. Yoksa üçünü de ayni turnuvada gecmek de efsane iş.
Btw forever Agassi

son maçına çıkıyor 00,15

Kim ne derse desin spords genel anlamda şanslı nesiliz futbolda messi ve Ronaldo izledik, basketbol da LeBron ve kobe, tenis de Federer, nadal, djokovic, atletizm de usain bolt.
Bu saydığım isimlerin hepsi efsane hemdd gelmiş geçmiş efsaneler.
Kendime göre bi tek boks da istediğim efsaneyi bulamadım

Kim ne derse desin spords genel anlamda şanslı nesiliz futbolda messi ve Ronaldo izledik, basketbol da LeBron ve kobe, tenis de Federer, nadal, djokovic, atletizm de usain bolt.
Boksta tyson hayranıydım ama o da kafadna kırık çıktı kendi kendini bitirdi herif

Ya ben onun sonlarına yetiştim lewis den fena dayak yemişti ama yinede gelmiş geçmiş en iyilerden değil tyson bence
Bence en iyilerden ama adam dediğim gibi kendini bitirdi, muazzam çalkantılı bi hayat madde kullanımı ne ararsan var. Allah vergisi yetenek var ama sporcu gibi yaşamazsan hele bi de boks gibi bi spor dalında, un gibi elerler adamı.

Bence en iyilerden ama adam dediğim gibi kendini bitirdi, muazzam çalkantılı bi hayat madde kullanımı ne ararsan var. Allah vergisi yetenek var ama sporcu gibi yaşamazsan hele bi de boks gibi bi spor dalında, un gibi elerler adamı.
Aynen öyle ama işte boks da bence altın dönemini Muhammed Ali, Foreman ve fraizer döneminde yaşadı, özellikle foreman bence Muhammed Ali den bile yetenekliydi ama o da kötü kariyer çizdi kendine Ali'ye kaybettikten sonra boksu bıraktı tekrar geri döndü ve o yaşlı haliyle bile şampiyon oldu

Hamilton şumi

Efsane. Her sey için teşekkürler

Cristiano
Lebron
Hamilton
Djokovic
Serena
Brady
Phelps
Bolt

Canlı kanlı izlediğimiz goatlar.