GSC Haber Roland Sallai Resmen Galatasaray'da

Sucukçular karşılayacak mı adamı acaba?

YÖNETİM İSTİFA

Son gün gidersen tabi maaş yüksek olacak. Bu oyuncuların menajeri bunları bilmiyor mu? Rezillik yeminle.

Maaşı çok yüksek olmuş 1.5 milyon idealdi. Jakobs ve Sara'nın da maaşları haddinden fazla yüksekti.
Dostum biz iş bilmiyoruz maaş konusunda ama burada çoğu kişinin aksine Türkiye o drogbalarin Sneijderlerin geldiği senelerdeki gibi Türkiye değil Avrupa'nın gözünde. Google a Türkiyedeki olaylar yazsan 1000 sayfa yazi cikar sadece son 1 ay için. Gta gibi millet sokakta silah bıçak balta ile geziyor. Eski Türkiye yok bunu kabul edelim. Paradan başka şeye gelmiyorlar işte. Ben topcu olsam 10 sene önceki TR ye koşa koşa gelirdim. Simdi sittin sene gelmem

Galatasaray Sportif A.Ş. profesyonel futbolcu Roland Sallai'nin transferi konusunda oyuncu ve kulübü ile anlaşma sağlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Konu ile ilgili şu açıklama yapıldı:

Profesyonel futbolcu Roland Sallai ve kulübü Sport-Club Freiburg e.V. ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.

Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 4 sezona yayılmış 4 taksitte 6.000.000 EUR transfer bedeli ödenecektir.

Futbolcu ile 2024-2025 sezonundan başlayarak 4 sezon için anlaşmaya varılmış olup her bir futbol sezonu için net 2.500.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Bu arkadaşın maaşı ne kadardı?

Raşid de 2 milyon maaş alıyormuş yuh şu an ligte 2 milyon ve üzeri maaşı hakedecek kanat oyuncusu yok o kafası kesik maxim dahil

Dostum biz iş bilmiyoruz maaş konusunda ama burada çoğu kişinin aksine Türkiye o drogbalarin Sneijderlerin geldiği senelerdeki gibi Türkiye değil Avrupa'nın gözünde. Google a Türkiyedeki olaylar yazsan 1000 sayfa yazi cikar sadece son 1 ay için. Gta gibi millet sokakta silah bıçak balta ile geziyor. Eski Türkiye yok bunu kabul edelim. Paradan başka şeye gelmiyorlar işte. Ben topcu olsam 10 sene önceki TR ye koşa koşa gelirdim. Simdi sittin sene gelmem
Bu noktada sana katılıyorum. Örnek vereyim 2 milyon Olympiakos versin 2.5 TR'den bir takım Olympiakos'u seçer çoğu oyuncu maalesef. İnsanlar bazı konuları hafife alıyor ama İstanbul yaşanabilecek en kötü 2. şehir mi ne seçilmişti Kiev'den sonra dünyaca ünlü bir dergide mi bir yerde sanırım. Çoğu oyuncu buna bakıyor düşünsene savaş olan Kiev'i geçebilmiş sadece futbolcu olsan bunu görsen bir dersin burası ne kadar kötü böyle diye. Ama yine de yöneticilik becerisi de giriyor burada o oyuncuya anlatıp daha ucuza getirebilirsin bir şekilde. Bunun son gün olayı da var son gün olmasa iddia ediyorum 1.7-2 civarına getirebilirdin bu oyuncuyu.

Bu arkadaşın maaşı ne kadardı?
740 bin euro bir sitede vergisiz 380 bin euro diyor ama o sitede bir yanlışlık var Jacobs içinde benzer meblağ diyordu ama Goal'ın haberinde net 1.5 milyondan bahsediyor mesela ama Almanca olduğu için çeviri yanlışta olabilir tabi. Sallai için bir diğer sitede 1.2milyon euro kazandığı yazıyor. O yüzden bu sitelerde de hatalar olabiliyor. Ama her türlü 3-4 katını falan verdik kazandığının.

Maas fazla takım dengesini böyle yapa yapa bozuyorsunuz iste.. Barış Alper den iyi mi bu adam 2-3 katı maas alıyor ?

Geri
Üst Alt