GSC Haber Roland Sallai Resmen Galatasaray'da

Evet oyuncu skorer bir oyuncu değil ama bizim takıma hem skorer hem çalışkan bir kanat oyuncusu ne zaman geldi en son? Rashica çok mu skorerdi? Barış Alper çok mu skorer? Kerem çok skorerdi ama çok mu çalışkandı, savunma yardımı mı yapıyordu? Zaha,Ziyech,Yunus,Yusuf hep eksikler bir taraftan. Hem skorer olsun hem savunma yardımı yapsın dediğin adamları bu ülke topraklarında alt yapıda yetiştirmeye başlasan 17-18 yaşında sen daha A takımda oynatmadan elinden kaparlar. Bize yetenekli oyuncudan çok takıma direnç katacak, takım savunmasını yukarı çekecek oyuncuya ihtiyaç var. Orta sahaya yapmadılar bu hamleyi, durun bari kanat oyuncusu ile takım savunmamız yukarı çıksın. Maaşı fazla evet ama malesef bizim takımın,yönetimlerin oyuncu ikna kabiliyetleri bu şekilde oluyor.
Hem skorer hem çalışkan oyuncu avrupada bile çok az, takımların sistemi önemli, 4231 de kanat forvetlerin skorer olması lazım, bu tamamen oyun sistemine bağlı. Eski sistemle 4231 oynayacaksak Salai ile Kerem kıyaslanır her zaman ama çift forvetli sistemde kanatların çok skorer olması gerekmiyor çok çalışkan olması gerekiyor. Okan hoca ne yapacak ne oynayacak görmek lazım.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hem skorer hem çalışkan oyuncu avrupada bile çok az, takımların sistemi önemli, 4231 de kanat forvetlerin skorer olması lazım, bu tamamen oyun sistemine bağlı. Eski sistemle 4231 oynayacaksak Salai ile Kerem kıyaslanır her zaman ama çift forvetli sistemde kanatların çok skorer olması gerekmiyor çok çalışkan olması gerekiyor. Okan hoca ne yapacak ne oynayacak görmek lazım.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orta saha ikilin Thor ve Sara olursa kanatların Barış ve Sallai gibi olmalı ki 4-4-2 oynarken takım savunman çökmesin.

300 bin olayi kesin dogru degildir, herif Freiburg‘un en isimli topcusuydu

1.3 milyon brüt okumustum bir yerde, bu da 700-800 bin net yapar. En olasi rakam bu bence.

Biz 1.8 falan vermemiz lazimdi, 2.5 asiri fazla oldu maaelef

Barış Alper'in maaşı şuan 500 bin euro var mı? Sene başında bi ara 300 bin civarıydı.

Takımda müthiş bir maaş adaletsizliği var bakınca. Genel olarak böyle mesele sadece Sallai değil ama ne verebileceği soru işaretli son gün transferi bile Barış'ın kaç katı maaş alacak.

Barış Alper'in maaşı şuan 500 bin euro var mı? Sene başında bi ara 300 bin civarıydı.

Takımda müthiş bir maaş adaletsizliği var bakınca. Genel olarak böyle mesele sadece Sallai değil ama ne verebileceği soru işaretli son gün transferi bile Barış'ın kaç katı maaş alacak.
Barış'ın maaşı bir ara 30 milyon TL seviyesine getirilmişti sonra 2028'e kadar kontratla 60 milyon TL yaptılar denmişti sanki. Hatta Kerem kalsaydı onunda sözleşmesi yeni kontratla yerliler için maks olacak 70 milyon TL olacaktı.

Sinan yilmaz sallai zale’den daha iyi topcu diyor
Biri potansiyeline erişmiş diğeri erişmemiş olarak bakman lazım.

Zalewski Sallai’nin çok üstüne çıkabilecek yetenekte ama Sallai daha olgun ve doğru karar veren bir adamdır muht

Sallai iyi iş oldu bence maaşından bağımsız. Birçok bölgede oynayabiliyor olması avantaj. Görev adamı gibi duruyor dinlediklerime göre.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

garanti dört sezon ve iki buçuk milyon avro.

Şu maaslari bana versinler bende oynamam. Kusura bakilmasin da iki asist yaptin al sana 2 milyon maaş beyinsizligini bırakmadığın sürece bunun sonu olmaz.
Hadi icardi falan okey yıldız statüsünde geldiginde de maaşı aynıydı da 750 bin kazanan adama da gidip 2.5 vermek bu işi bilmiyorum demektir.
Net bir biçimde sadece şu son sozleşmeler yüzünden bile ibra edilmemeli bu herifler.
Dalga mı geciyorsunuz kardeşim siz, zamlari ayrı yeni gelenlere verilen sözleşmeler ayrı problem.

Barış'ın maaşı bir ara 30 milyon TL seviyesine getirilmişti sonra 2028'e kadar kontratla 60 milyon TL yaptılar denmişti sanki. Hatta Kerem kalsaydı onunda sözleşmesi yeni kontratla yerliler için maks olacak 70 milyon TL olacaktı.
Nisan ayinda barisin yeni sözlesme 70 milyon oluyor denilmisti. O gün kur hesabina göre 2.2 milyon euro yapıyor.

@Tugay Elser burada hangi kaynak daha doğrudur sence?

380k yazan yer de var 1.2 diyen de ki 1.2 net kazandığını pek sanmıyorum.
Almanya da genelde maaslar hep brüt gösterilir, 1.2m brüt ise herif 600k net alimis demek. %50 civari direkt devlete.

Bunu buldum:

2024€26,680€1,387,360FreiburgAM RLCBundesliga2630-06-2025

Kaynak Salarysport, net brüt yazmiyor, ama 1.4 net aldigini inanmiyorum.

2024 1.4m almis ise, herife 700k net kalmisdir.

Geri
Üst Alt