GSC Haber Roland Sallai Resmen Galatasaray'da

@Tugay Elser burada hangi kaynak daha doğrudur sence?

380k yazan yer de var 1.2 diyen de ki 1.2 net kazandığını pek sanmıyorum.
Almanya da genelde maaslar hep brüt gösterilir, 1.2m brüt ise herif 600k net alimis demek. %50 civari direkt devlete.

Bunu buldum:
2024€26,680€1,387,360FreiburgAM RLCBundesliga2630-06-2025

Kaynak Salarysport, net brüt yazmiyor, ama 1.4 net aldigini inanmiyorum.

2024 1.4m almis ise, herife 700k net kalmisdir.

Biri potansiyeline erişmiş diğeri erişmemiş olarak bakman lazım.

*Zalewski Sallai’nin çok üstüne çıkabilecek yetenekte ama *Sallai daha olgun ve doğru karar veren bir adamdır muht*

nacizane dusuncem ; sallai bir cok yonden iyi bir oyuncu *digerine kiyasla.

zalewski nin mac ici geliskenlerindeki savruklugu, 2..3 bolge de karar mekanizmasi konusunda sureklilik baglaminda progresif olamamasi ilk gozlemledigim yetersiz yonleri idi izledigim maclarda .

*sallai dolayli 'senin mesajin son bolumu en vurucu kisim olmus...
<- nacizane gozlemim -> taktik,stratejik geliskenler dolayli -sallai- bu *dedigin tanima tam oturuyor.

saygi ve selamlar .

@Tugay Elser burada hangi kaynak daha doğrudur sence?

380k yazan yer de var 1.2 diyen de ki 1.2 net kazandığını pek sanmıyorum.

Ikisinin arasinda bir rakamdir bence. Bundesliga her sene takimlarin finansal raporlarini acikliyor ve orda takimlarin tüm personel giderini gösteriyorlar. Bunlarinki Sallaila uzattiklari senede tüm personel gideri 53,8 milyon € brütmüs.

Ama o rakamin icinde normalde her türlü isci, teknik ekip, 2. takimlari, altyapi ekibi, masör falan herkes oluyor diye bir kere o rakamin 80% anca birinci takima gidiyor diye okumustum. Yani adamlarin 42-43 milyon civari brüt bütcesi anca vardir 25-26 oyunculu takim icin. Ve bunlar genelde yüksek maas ödemiyordu o dönem.

700-900 bin arasi net almistir belki.

GXcdxb7XgAAF2u5

Sallai benim cok begendigim bir oyuncu
Gosteristen uzak tam bir gorev adami
Acik alanda etkili driplingi olan zeki bir topcu
On alan presinde cok etkili stoper ile bek arasina
sinsi sinsi sarkan cok akilli bir profosyonel
Gol sansi cidden yuksek bir oyuncu
Cok basit pozisyonlari oldurdugunude defalarca gorduk
Aslinda kereme cok benzeyen bir oyuncu aldik
Tek farki mentali saglam ve daha oyunu zekasi ile oynayan takim oyununa daha yatkin
Topa ilk dokunusu daha iyi bir oyuncu

Bir kac mac oynasin ovguler gelir
Jacobs icinde aynisini soylemistim
Akari kokari olmayan muazzam bir oyuncu aldik

Adamin belirli bir capi var onun üstüne cikamiyor, bizim yanlisimiz makine gibi calisan takimlardan oyuncu almamiz, orda bu tür oyuncular görevini yapiyor ve göze batmiyor ama bizim kaos futbolun icine girince bütün eksikleri ortaya cikiyor, bu tür transferleri yaptiranlar bu oyunculari neye göre istiyor anlamiyorum. Sallai olsun jelert olsun takim oyunculari, isleyen vir düzende göze batmazlar.

Adana Demir
Konya

Seviyesinde adamı kitlediler

Son günü beklersen aha da böyleleri gelir işte.

bu adamın tek yeteneği çok şey yapacakmış gibi görünüp hiçbirşey yapmaması, gerçekten ilginç tarzda bir yeteneği var. topu alıyor yardırmaya başlıyor aha diyorsun uçacak ama sıçıyor, topa bir gidişi var aha diyorsun asacak sadece dürtebiliyor

Peste üretilmiş vasat topçu gibi. Hiç bir özelliği yok

Sağ bekte idare ediyor
Hatta ortaya kayıp kaç tane dönen topu aldı
Ama sol kanada geçtiği an tribünlerden bir sniper ile vurulmalı
kaandan cok iyi sag bekte kafa topunada cıkıyor

hucumda rezalet ama topa vuramıyor

Alın size fırsat transferi. Bir de 2.5 milyon alıyor yıllık. Kimse de almaz bu yeteneksizi

Hiç bir numarasını göremedik. Yunus ve Barış mesela bir şeyler vadediyor topu ayaklarına alınca. Bu arkadaşta biraz savunma hariç pek bir şey yok. Hayal kırıklığı malesef.

Bu herifi bek de oynatamazsın, istemez sabote eder ki sinyallerini veriyor

Daha €9m alacağı var vergisiyle €15m

Biz bitmişiz

Geri
Üst Alt