Roma, Zaniolo'nun Galatasaray'a Transfer Olduğunu Duyurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Klübün kasasından çıkacaksa bu para yazıklar olsun alanada aldıranada
bunları ilk fırsatta açıklamaları lazım klüpten kaç para çıktığını aksi takdirde
futbolcudan acaip şeyler beklenecek karşılayamazsada altında ezilecek
sponsor filan varsa derhal açıklayın tv kanallarında buyrun 35 milyonluk adam denecek
diagnenin 13 milyonyu yıllarca konuşuldu oyuncu klüp altında ezildi
bu rakam deve dişi gibi

Bu bedelleri saçma buluyorum, bizim böyle bir çapımız yok, umarım mantıklı bir dayanağı vardır.
Ya çok sağlam bir sponsorluk anlaşması ve dijital bir anlaşma ya da Zaniolo'nun bonservisinin büyük kısmını karşılayacak GS'li iş adamı/adamları gibi bir şey olması lazım yoksa bana da hiç mantıklı gelmiyor. Yüksek ihtimal 4-5 yıl vadelidir ödeme süresi de.

1675878931465.webp

Yav o 29,5 milyon bizim bu sene gelirin 3 de 1 den fazladir. Böyle riskli transfer mi olur.

Kesinlikle ayni düsünüyorum, hic icime sinmiyor bu transfer.

Sampiyon olan takimin CL'ye gitmesinin garanti olmadigi bir yerde böyle toplara girmek büyük risk.
ya boşver bazı aklı evveller sonra çıkıp 1 milyona adam alıp 40 milyon euroya satmayı bekliyorlar diyor, şu ortamda aklınca laf sokma peşine giriyorlar sonra. Boey’e 30 verilmeli diyenler de bunlar oluyor sonra sanki ya 1e ya 20ye alınıyor başka seçenek yok.

Anormal bir durumu doğru bulmuyor oluşumuz, arkasında farklı bir şey aramak, kulübün yaranamaması oluyormuş.

Bu saçma zihniyetin olduğu yerde yorum yapmak bizim mallığımız, yarın elimizde patlarsa da sesleri çıkmaz bunların, her zamanki gibi.

Şurada yüreğimiz yanıyor iki yorum yapalım diyoruz bir de böyle aptallarla uğraşıyoruz.

büyük bir katkı vermezse yeni diagne olur. İnternetten söverler, küfrederler.

Birde bazi arkadaslar okudugunu tam olarak anlamiyor, ilk basta ceviriyi biraz google amca araciligi yapinca yanlis anlasilmalar olmus olabilir lakin mesaji duzelttim.

F. Romano da ayni rakamlari acikladi zaten.

Simdi basit bir dille :
-16.5 milyon euro odeyecegiz (5 yil vadeli)
-13 milyon euro da bonuslari var. bunlarin yarisi kolay ulasabilecek bonuslar, yani kisa vadeli. Diger yarisi zor bonuslar, yani uzun vadeli. Buradan sunu cikartabiliriz, oyuncu bizde uzun seneler kalmazsa 6.5 oderiz en fazla ekstradan. Uzun yillar oynamaya devam ederse 13 milyonu alirlar bizden.
-Olurda ileride Zaniolo'yu 20 milyon euro uzerinde bir bedelle satarsak, 2 milyon euro daha verecegiz Roma'ya. Ayrica kar edersek aradaki fark tutarindan pay bedeli olarak %20'lik bir pay daha verecegiz (bu biraz sacma olmus bizim acimizdan)
-Yusuf Demir ve Efe Akman'in oncelik haklari da Roma'da.

Bu nasil anlasma be. Hangi parayla aliyoruz bu adami? Bu adam direk yazin baska takima gidiyor anlasmasi yoksa, icimizde patlama riski acayip cok

Birde anlamadigim. Devre arasi 30a gidecekti. Simdi biz araya girmesek, adamin yazin tek sene sözlesmesi kalacakti. Nasil tek 500 bin indirim oluyor
Devre arası gitseydi net 30'a gidiyordu. Burada bonuslarının yarısı çok zor kısaca imkansız bonuslarmış. Kalan yarısı daha oluru olan bonuslar (şampiyonluk, avrupa kupası, belirli maç sayısı vb. gibi herhalde)

Bu transferin tek sevindirici noktası (oyuncu dışında) : Bundan sonra Galatasaray büyük paralarla transfer yapma işlerine giriyor ( zorunlu bir şekilde de olsa, bu yol doğru yol) Bu yol Benfica, Portonun yoludur. Erden bey büyük düşünüyor.
bende anca o açıdan bakabilyorum,yoksa büyük risk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt