Sinan Arslan
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2008
- 24.750
- 158
- 1.463
Cevap: # Roman Pavlyuchenko
Nonda gidecek
Baros mu gidecek de yıldız forvet alıyoruz ?
Nonda gidecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baros mu gidecek de yıldız forvet alıyoruz ?
Nonda gidecek![]()
Baros varken yüksek maliyetli forvet almayız..
Sanıyormusun ki Haldun Roman için 10 milyon € verir,öyle bir kafalar ki o adamları 3-4'e getirir sen merak etme.
Tamam abartma.![]()
Ne abartıcam dostum yeter ki Haldun Baba istesin.
İkna eder. ama ingilitereden futbolcu getirirken biraz paraya kıyarsın abartmadan.
Baros varken lüks bence de. Pavlyuchenko'ya verilecek parayla bir orta saha falan alırız sağlam.
Sanıyormusun ki Haldun Roman için 10 milyon € verir,öyle bir kafalar ki o adamları 3-4'e getirir sen merak etme.
Abartma demek bile az kalmış...Daha sağlam bir kelime aklıma gelmiyor...Pavlyuchenko ve 3-4 milyon euro demek öylemi...
Bence tam anlamıyla geyik yapıyorsun güzel insan...
Nonda'yı yollarsın alırsın Roman'ı harika iki forvetin olur,istediğini kullan için rahat,stoper öncelikli beklentim tabiki,bu transfer döneminde orta saha takviyesi olacağına inanmıyorum.
Pavlyuchenko ve Baros olmaz. Bizim okula Bengü ve Demet Akalın gelmişti Mayfest için ama aynı gün çıkmadılar. Bengü çünkü Demet Akalın'dan önce sahneye çıkmak istememiş. Teoman'dan önce çıkmayı ise kabul etmiş. Aynı kulvarda olduğu şarkıcının altında sahneye çıksaydı, büyük bir prestij kaybı olurdu.
Şimdi bizde Elano, Keita, Kewell, Baros falan var. En prestijlisi kim karar veremiyorum. Hepsi de farklı mevkilerin oyuncuları. Şimdi bunlardan birisinin mevkisine yakın popülaritede adam getirirsen problem olur mutlaka. Olacağına eminim hatta. Baros<-->Pavlyuchenko olayı ciddi sıkıntılı. Boşverelim en iyisi.![]()
Tottenham Hotspur: Tottenham forward on the move - ClubCall.com
Rijkaard targets Spurs striker 11 January 2010 - 11:18 | Sport.co.uk
FOK.nl / Nieuws / 'Galatasaray geïnteresseerd in Pavlyuchenko' / FOK!sport
Galatasaray prepare offer for Tottenham striker Pavlyuchenko | Premiership News | tribalfootball.com
Report: Galatasaray Interested In Tottenham Hotspur Striker Roman Pavlyuchenko - Goal.com
https://www.timesonline.co.uk/tol/sport/football/premier_league/article6982911.ece
Rijkaard 'ın onu istediğine inanıyorum.İlerde dünyanın en iyi forveti olma potansiyeli var.Muhtemelen yönetim maddi konuda sıkıntı yaşadığından vazgeçmiştir ya da gelecek sene Baros 'un yerine düşünülüyor.
bu adam 28 yasinda hatirlatayim dedim![]()