# Roman Pavlyuchenko

Cevap: # Roman Pavlyuchenko

Haldun baba fm'de menajer ekleyip transferler yapıyor adeta :D

Baros varken lüks bence de. Pavlyuchenko'ya verilecek parayla bir orta saha falan alırız sağlam.

İkna eder. ama ingilitereden futbolcu getirirken biraz paraya kıyarsın abartmadan.

Elano'yu 4 taksite bağlayan adam,orada tutunamayan bu rus oyuncuyu zaten 2 saatte kafalar,kulübüne gelince elden çıkarmak için sabırsızlanıyorlar,elbette para koparmaya çalışacaklar ama Haldun baba blöfte iyidir,poker oynasam ortim o olur yani o kadar diyorum :D

Baros varken lüks bence de. Pavlyuchenko'ya verilecek parayla bir orta saha falan alırız sağlam.

Nonda'yı yollarsın alırsın Roman'ı harika iki forvetin olur,istediğini kullan için rahat,stoper öncelikli beklentim tabiki,bu transfer döneminde orta saha takviyesi olacağına inanmıyorum.

Sanıyormusun ki Haldun Roman için 10 milyon € verir,öyle bir kafalar ki o adamları 3-4'e getirir sen merak etme.

Abartma demek bile az kalmış...Daha sağlam bir kelime aklıma gelmiyor...Pavlyuchenko ve 3-4 milyon euro demek öylemi...Takımda birbirini yedekliyecek ikitane üst düzey santrfor olsun,ancak takımda ne adam gibi bir ö.libero nede box to box oynayan bir orta saha oyuncusu olsun...Yeterki forvet olsun...

Bence tam anlamıyla geyik yapıyorsun güzel insan...

Nonda'yı yollarsın alırsın Roman'ı harika iki forvetin olur,istediğini kullan için rahat,stoper öncelikli beklentim tabiki,bu transfer döneminde orta saha takviyesi olacağına inanmıyorum.

Pavlyuchenko ve Baros olmaz. Bizim okula Bengü ve Demet Akalın gelmişti Mayfest için ama aynı gün çıkmadılar. Bengü çünkü Demet Akalın'dan önce sahneye çıkmak istememiş. Teoman'dan önce çıkmayı ise kabul etmiş. Aynı kulvarda olduğu şarkıcının altında sahneye çıksaydı, büyük bir prestij kaybı olurdu.

Şimdi bizde Elano, Keita, Kewell, Baros falan var. En prestijlisi kim karar veremiyorum. Hepsi de farklı mevkilerin oyuncuları. Şimdi bunlardan birisinin mevkisine yakın popülaritede adam getirirsen problem olur mutlaka. Olacağına eminim hatta. Baros<-->Pavlyuchenko olayı ciddi sıkıntılı. Boşverelim en iyisi. ;)

Pavlyuchenko ve Baros olmaz. Bizim okula Bengü ve Demet Akalın gelmişti Mayfest için ama aynı gün çıkmadılar. Bengü çünkü Demet Akalın'dan önce sahneye çıkmak istememiş. Teoman'dan önce çıkmayı ise kabul etmiş. Aynı kulvarda olduğu şarkıcının altında sahneye çıksaydı, büyük bir prestij kaybı olurdu.

Şimdi bizde Elano, Keita, Kewell, Baros falan var. En prestijlisi kim karar veremiyorum. Hepsi de farklı mevkilerin oyuncuları. Şimdi bunlardan birisinin mevkisine yakın popülaritede adam getirirsen problem olur mutlaka. Olacağına eminim hatta. Baros<-->Pavlyuchenko olayı ciddi sıkıntılı. Boşverelim en iyisi. ;)

Güzel açıklamışsın Serhat,fakat her oyuncu yedek kalmayı kabul etmeli diye düşünüyorum ben iki çok iyi forvetimiz olur kim oynarsa keşke diğeri oynasa diye ah vah çekmeyiz diye demiştim,tabi bu dediğin büyük sıkıntı ikiside kaliteli oyuncu ama bence Roman bir adım önce çünkü Baros'u çok sevmeme rağmen tam bir golcü değil her fırsatta bunu söylüyorum,bitirici olacak Galatasaray'ın forveti en fazla 1 gol kaçırma hakkı olacak,Baros defansı yıpratma konusunda müthiş gerçekten çok dirençli bir oyuncu ama gol yollarında çok etkili olduğunu düşünmüyorum,Roman daha bitirici Baros daha ısırgan güzel bir harmoni olurdu zaten gerçekleşmeyecek bu transfer öylesine muhabbetti.

Rijkaard 'ın onu istediğine inanıyorum.İlerde dünyanın en iyi forveti olma potansiyeli var.Muhtemelen yönetim maddi konuda sıkıntı yaşadığından vazgeçmiştir ya da gelecek sene Baros 'un yerine düşünülüyor.

Rijkaard 'ın onu istediğine inanıyorum.İlerde dünyanın en iyi forveti olma potansiyeli var.Muhtemelen yönetim maddi konuda sıkıntı yaşadığından vazgeçmiştir ya da gelecek sene Baros 'un yerine düşünülüyor.

bu adam 28 yasinda hatirlatayim dedim :D

Geri
Üst Alt