# Roman Pavlyuchenko

Cevap: # Roman Pavlyuchenko

Bu adam iyi degil arkadaslar yapmayın ... Barostan bir fazlası yok ... Nistelrooy'a yönelim o bizi en 1.5 sene idare eder fazlasıyla .

iyi aksamlar simdi söylediler trt türk de futbol herseyim programinda H.üstünel londra daymis ve bir forvet le görüsüyormus sunucu su ipucunu verdi londrada oynayan ingiliz olmayan bir forvet mis ben pavlyuchenko oldugunu düsünüyorum

Robbie Keane :heart:

Roman Pavlyuchenko

Erik Nevland

Diomansy Kamara

Nicklas Bendtner

Robin van Persie :bgking1:

Eduardo da Silva

Salomon Kalou

Nicolas Anelka

Didier Drogba

seç beğen al :p

Bu adam iyi degil arkadaslar yapmayın ... Barostan bir fazlası yok ... Nistelrooy'a yönelim o bizi en 1.5 sene idare eder fazlasıyla .

nistelrooy mu dersin yoksa povlyuchenko mu ben pavlyuchenko hem yas olarak hem de ekonomi olarak nistelrooy alinirsa sonucta para kazanamassiniz pavlyuchenko ise eger iyi performans gösterirse iyi bir bolservis ücretine satilir ama kalite olarak dersen nistelrooy tabiki ama biraz ekonomi yönden düsünülmesi lazim

Nicklas Bendtner

Robin van Persie

Eduardo da Silva

Salomon Kalou

Nicolas Anelka

Didier Drogba

bunlar biraz ucuk olar zanedersem geriye kalanlardanda pavlyuchenko derim

Robbie Keane gelse ne güzel olur.:)

Nicklas Bendtner gelse süper olur :cool::cool::cool::cool:

Leon Osman'ı kapıp gelmesinler lan İngiltere'den :D

Roman'a iyi futbolcu değil diyen insanlar var yahu.Komik olmayın yav..

Bugun Fotospor'da 15 Milyon STERLIN onerdigimiz yaziyor. Yuh dedim. Acaba hala o gazeteye inanip alan insanlar varmi ? :)

Ya bu adam için ya da Dos Santos için Tottenham'dayız ama umarım Dos Santos'dur hedefimiz.

Ya bu adam için ya da Dos Santos için Tottenham'dayız ama umarım Dos Santos'dur hedefimiz.

Bizim winger forvete ihtiyacımız yokki.Dos Santos'u nerede oynatacağız?Son derece gereksiz olur Dos Santos transferi.Pavlyuchenko'yu çok isterim ama çok zor gibi görünüyor transferi.

Merhaba arkadaslar, uzun bir aradan sonra tekrar yaziyorum.

Yakin kaynaklardan aldigim haberlere göre, Pavlu ile hicbir alakamiz yokmus. 2 tane futbolcu ile ilgileniyoruz Premier League'den, fakat kusura bakmayin isim veremem (yabancilarin da bu forumu takip ettiklerinden dolayi).

Yeni haber gelir ise size tekrar haber veririm.

Iyi günler

(Türkcem zayif, hatalardan dolayi özür dilerim)

Yakin kaynaklardan aldigim haberlere göre, Pavlu ile hicbir alakamiz yokmus. 2 tane futbolcu ile ilgileniyoruz Premier League'den, fakat kusura bakmayin isim veremem (yabancilarin da bu forumu takip ettiklerinden dolayi).

Iyi günler

Sen kaynaklarının ismini vermesen de kulüple transferle alakaları nedir kaynaklarının bir anlatıver bakalım...

Iyi günler

:evilsmile:duyumcu:evilsmile: kardeş hoşgeldin ama seni fazla umursamıyoruz heyecanlanma:evilsmile:

Sen kaynaklarının ismini vermesen de kulüple transferle alakaları nedir kaynaklarının bir anlatıver bakalım...

Takimimiz icin yurtdisinda oynayan futbolcular ile ilgili bilgi veren biri, casus diyebiliriz yani.

Fakat su an kesin birsey yok. Sadece o 2 futbolcuyla görüsüyoruz. Iki taraf da anlasirsa bu transfer olucak.

Yabanci kontenjanindan dolayi da Linderoth'un sözlesmei ya feshedilecek, veya Besiktas'in Delgado'yla yapmis oldugu gibi dondurulacak.

En son ihtimal Halil Altintop. Schalke 04 kulübüyle yaklasik 2 hafta önce anlastik. Fakat Halil henüz düsünmede. Gelen teklifleri degerlendiriyor.

Geri
Üst Alt