# Roman Pavlyuchenko

Cevap: # Roman Pavlyuchenko

Türkiyedeki hiçbir forvet(Mian Barosta dahil buna ) Bu adam kalıtesinde değil .

Gelirse Elano transferinde olduğu gibi uçacağım

turkspor yalan dediyse olay kapanmistir benim icin.

Turkspor yalan dediyse benim hala umudum var. :)

Yahu başta Spartak Mokova olmak üzere rus kulüpleri bu adamı 14 milyon Euro vererek almaya razı, hala Haldun 7-8 milyona kapatır diyorsunuz.

Ben de çok isterim Pavluchenko'yu ancak biraz mantıklı düşünün, bu şartlarda bize gelmesi imkansız.

Tüm rus kulüpler aradan çekilir de tek talibi biz kalırsak bak o zaman olabilir belki ama şimdi, bu şartlarda olmaz.

turkspor mu????? puhahahaha

yaaaa gelse hosgeldin deriz gelmezse saglik olsun deriz,

gazetede her yazilan oyuncuyu alsak cl de sampiyon olurduk

Yahu başta Spartak Mokova olmak üzere rus kulüpleri bu adamı 14 milyon Euro vererek almaya razı, hala Haldun 7-8 milyona kapatır diyorsunuz.

Ben de çok isterim Pavluchenko'yu ancak biraz mantıklı düşünün, bu şartlarda bize gelmesi imkansız.

Tüm rus kulüpler aradan çekilir de tek talibi biz kalırsak bak o zaman olabilir belki ama şimdi, bu şartlarda olmaz.

Tabi bir de oyuncunun isteği var, biliyosunuz Avrupa'da Kayseri'de olduğu gibi köle ticareti yapılmıyor. Bana da şu an en uygun isim bu adammış gibi geliyor.

Bu adam gelirse Türkiye 'nin İbrahimoviçi olur...

ruslar istiyorsa oraya gider adamlarda para girla cok istiyordum pavlu yu ama olmayacak gibi

Bu adam ismi geçenler içinde en fazla paraya mal olacak adamdır ve ülkemizde başarılı olacağına inanmıyorum.Alırsak zarar etmeyiz en kötü 1 sene sonra Rusya'ya geri döner aynı paralara ama bu adam uyum felan sağlayamaz.Onu Moskova paklar.

NTVSporda Ersin Düzen söyledi Pavluyu istiyormuş Haldun :)

Gelme lan gelme yeter M.City'e döndük 10 forvet olmaz :D

Baros da dönecek daha.Bir santrafor daha gereksiz olur sanki.

İyişallah gelir en çok istediğim forvet avrupadada oynuyor müthiş olur...nonda gider...

Nonda gidecekse onun yerine gelsin Pavlyuchenko, çok isteksiz oynuyo Nonda

Geri
Üst Alt