Hüsnü Ayabakan
Ulubatlı Souness
- 1 Ağustos 2012
- 38.560
- 39.438
- 3.293
Allahim o maliyetlerle Ederson nasip etme en hayirlisini ver bize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sol tarafta Ake oynuyordu diye hatirliyorum - gerci gecen sezon sivadiktan sonra pek izlemedim City'idüzenli epl izlerim adamı bende gercekten sol stoper hatta sol ayaklı zannediyordum herif sagcıymış ama solu cok iyi kullanıyor
benden uzak dur dostum-da ayrı.
Önce Türkçe sonra GS.benden uzak dur dostum
Ake fazla oynamadi gecen sene sakatlik vs fazlaydiSol tarafta Ake oynuyordu diye hatirliyorum - gerci gecen sezon sivadiktan sonra pek izlemedim City'i
Mert S yükselÖnce Türkçe sonra GS.
akanji de cok oynadı sol stoper hatta sol bek bile oynadı kac macSol tarafta Ake oynuyordu diye hatirliyorum - gerci gecen sezon sivadiktan sonra pek izlemedim City'i
Totenham maçında yaptığı hataya bakarsın.. son sezonda sakat ve kötü maçlar çıkardı. Bize gelmesini çok isterim tabiki.Gecen sene nasil gozden dustu ? Herif sakat degilken full 11 oynamis
---------Ederson
Singo Davinson Akanji
Ah be
De bitisik kardesim nasil Turkce bu? Yaziklar olsun. Gecenin icine ettin. Gozlerim kanadi yawwwwHer iki ayağida çok iyi , geçisleride iyi savunuyor ama 1 e 1 de çok iyi değil. bazende sapıtiyor. Ama baya iyi adam bence
Türkçeye asla dikkat etmediğimi söylerim bunun üstüne başka bir şey denemez :dDe bitisik kardesim nasil Turkce bu? Yaziklar olsun. Gecenin icine ettin. Gozlerim kanadi yawwww
Coluk cocuk okuyor buralari kardesim. Efendiliklerini bozucan.Türkçeye asla dikkat etmediğimi söylerim bunun üstüne başka bir şey denemez :d
Efendi insanlari ezerler türkiyede ögrenirler işte bir şey olmazColuk cocuk okuyor buralari kardesim. Efendiliklerini bozucan.