Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.444
- 4.829
- 1.618
pirenses dayanaPrens Harry mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pirenses dayanaPrens Harry mi ?
OhaGalatasaray, Akanji için 15 milyon sterlin değerinde sözlü teklifini iletti. Manchester City ise 18 milyon sterlin istiyor. Görüşmeler sürüyor. Galatasaray, yarın Akanji'nin menajeriyle görüşecek. (Foot Mercato)
Neneye 20 verildiğinde iyi transfer, Akanjiye 15e Oha. İlginç
Yas 30 hocam bireysel dusuncem bu yönde.Neneye 20 verildiğinde iyi transfer, Akanjiye 15e Oha. İlginç
Şuna benzemiş,Yas 30 hocam bireysel dusuncem bu yönde.
Benim dusucem fenerin aldigi adamla sınırlı değil ki hocam ya da güzel transfer diyeceğim adamlar. Davinson güzel bir yaşta iyi bir fiyata geldi. Genelde iyi olur diye dusundugum adamlar defans beklentisi ya da hucum ya da orta saha tek senelik olmayan grafigi genelde yuksek olan belki milli takimda da olan vb genc oyuncular adamlar kendimce. Zaten bu isimler direk burayı taşıyamaz fikrine de genellemelere karsiyim. belki dusuncenizi bu fenerin aldigi adam yorumu tek ornekle etkiledi bilemedim. Aynen benim de saygım ayni sekilde hocam. Selamlar.Şuna benzemiş,
Teteye 20 milyon muhteşem transfer,
Davinsona 15 oha gibi olmuş.
Ne vereceği belli olmayan(belli de, hadi kırmayalım, potansiyelli farz edelim) adama 20 veriliyor(takımı dehlemiş), ne vereceği net belli, tavanı/tabanı belli, ihtiyacını tam manasıyla giderecek oyuncuya 15 fiyat verilmiş. Neyse, fikirlere saygımız sonsuz, tamam diyelim geçelim.
Niye10 milyondan fazla vermeye değmez.
City tam tok satici cikti biraz vefali olun oyunculariniza karsi yaGalatasaray, Akanji için 15 milyon sterlin değerinde sözlü teklifini iletti. Manchester City ise 18 milyon sterlin istiyor. Görüşmeler sürüyor. Galatasaray, yarın Akanji'nin menajeriyle görüşecek. (Foot Mercato)
Sezon ortası Cimbom da maaş krizi haberlerini görür gibiyim.Bonservislerden ziyade maaşlar korkutuyor beni