Tier 1 Romano: "Akanji, Galatasaray'ın teklifini bugün itibarıyla hala kabul etmedi"

Temaslarımızı sıkılaştırsak iyi olacak.

Galatasaray, Akanji için 15 milyon sterlin değerinde sözlü teklifini iletti. Manchester City ise 18 milyon sterlin istiyor. Görüşmeler sürüyor. Galatasaray, yarın Akanji'nin menajeriyle görüşecek. (Foot Mercato)

Yas 30 hocam bireysel dusuncem bu yönde.
Şuna benzemiş,

Teteye 20 milyon muhteşem transfer,
Davinsona 15 oha gibi olmuş.

Ne vereceği belli olmayan(belli de, hadi kırmayalım, potansiyelli farz edelim) adama 20 veriliyor(takımı dehlemiş), ne vereceği net belli, tavanı/tabanı belli, ihtiyacını tam manasıyla giderecek oyuncuya 15 fiyat verilmiş. Neyse, fikirlere saygımız sonsuz, tamam diyelim geçelim.

Yaş konusuna biraz fazla takılıyorsunuz. 30 yaş gayet normal bir yaş artık

Şuna benzemiş,

Teteye 20 milyon muhteşem transfer,
Davinsona 15 oha gibi olmuş.

Ne vereceği belli olmayan(belli de, hadi kırmayalım, potansiyelli farz edelim) adama 20 veriliyor(takımı dehlemiş), ne vereceği net belli, tavanı/tabanı belli, ihtiyacını tam manasıyla giderecek oyuncuya 15 fiyat verilmiş. Neyse, fikirlere saygımız sonsuz, tamam diyelim geçelim.
Benim dusucem fenerin aldigi adamla sınırlı değil ki hocam ya da güzel transfer diyeceğim adamlar. Davinson güzel bir yaşta iyi bir fiyata geldi. Genelde iyi olur diye dusundugum adamlar defans beklentisi ya da hucum ya da orta saha tek senelik olmayan grafigi genelde yuksek olan belki milli takimda da olan vb genc oyuncular adamlar kendimce. Zaten bu isimler direk burayı taşıyamaz fikrine de genellemelere karsiyim. belki dusuncenizi bu fenerin aldigi adam yorumu tek ornekle etkiledi bilemedim. Aynen benim de saygım ayni sekilde hocam. Selamlar.

Son düzenleme:
Galatasaray, Akanji için 15 milyon sterlin değerinde sözlü teklifini iletti. Manchester City ise 18 milyon sterlin istiyor. Görüşmeler sürüyor. Galatasaray, yarın Akanji'nin menajeriyle görüşecek. (Foot Mercato)
City tam tok satici cikti biraz vefali olun oyunculariniza karsi ya

Geri
Üst Alt