Tier 1 Romano: "Akanji, Galatasaray'ın teklifini bugün itibarıyla hala kabul etmedi"

30m eurolar'dan bahsediyoruz. bence 28 yas kriter olmali bu denli yuksek bonservisler icin

Doktorum daha bugün bu para konusuyla ilgili @Alper Altun renktaş yazmıştı Villareal için. Artık 20-30 milyon euroları herkes veriyor, çok çok normal paralar oldu. Biz zihnen fakir olduğumuz için bize fazla geliyor hala, futbolun ekonomisini kabullenemiyoruz veya daha tam hazmedemedik :asd:

Doktorum daha bugün bu para konusuyla ilgili @Alper Altun renktaş yazmıştı Villareal için. Artık 20-30 milyon euroları herkes veriyor, çok çok normal paralar oldu. Biz zihnen fakir olduğumuz için bize fazla geliyor hala, futbolun ekonomisini kabullenemiyoruz veya daha tam hazmedemedik :asd:
bence biz yalan bir balayi donemi yasiyoruz acisi kotu cikacak

bence biz yalan bir balayi donemi yasiyoruz acisi kotu cikacak

Şuan gelir gider tablomuzda bir sorun yok renktaş. Transfer politikamızın elbette bastır parayı aldan ibaret olmasını elbette ben de istemem. Benim de gönlümden geçen misal potansiyel bir Akanji bulalım Fransa 2. liginde ve 7 milyon euro bonservis 500 bin maaşla takımımıza katalım.

Ancak bu durumun da bir geçiş süreci olduğunu idrak etmek gerekli. Zamanla bunlar da olacaktır.

Şuan gelir gider tablomuzda bir sorun yok renktaş. Transfer politikamızın elbette bastır parayı aldan ibaret olmasını elbette ben de istemem. Benim de gönlümden geçen misal potansiyel bir Akanji bulalım Fransa 2. liginde ve 7 milyon euro bonservis 500 bin maaşla takımımıza katalım.

Ancak bu durumun da bir geçiş süreci olduğunu idrak etmek gerekli. Zamanla bunlar da olacaktır.
ya bir adama takiliyoruz fener ise tek bir direktor ile kac tane adami ayni anda bitimeye calisiyor bak o eleman baya faydali olacak onlara gorursun

Bunun yerine Monaco'daki bebe daha iyi olurdu inşallah 3-5 milyondan fazla bonservis vermemişlerdir bu gebloya.

Singo-30
Senelik-7 (x4sene)

Toplam=58.000.000

Akanji-17
Senelik-4.5 +1.5 imza (x3 sene)

Toplam=35.000.000 Euro

Bence tablo bu şekilde.

Yaş farkı 5.5

adam gelmek istemiyor belli ki

zorla guzellik olmaz gorusundeyim

zaten £15m cok para idi bons. olarak

€9-10m gibi bir bonservis olsa ideal olurdu ki o bile fazlaydi ama Akanji klas bir oyuncu

adam gelmek istemiyor belli ki

zorla guzellik olmaz gorusundeyim

zaten £15m cok para idi bons. olarak

€9-10m gibi bir bonservis olsa ideal olurdu ki o bile fazlaydi ama Akanji klas bir oyuncu
10 milyona Jelert Cuesta vs alınan dünyada ve takımda 15'e Akanji ok bence de arkadaş Ederson ile anlaş kulüple anlasana, City ile anlas Akanji ile anlaşma Yönetim trolluyor resmen

10 milyona Jelert Cuesta vs alınan dünyada ve takımda 15'e Akanji ok bence de arkadaş Ederson ile anlaş kulüple anlasana, City ile anlas Akanji ile anlaşma Yönetim trolluyor resmen
once kuluple gorusmek dogru olan bence
oyuncu ayartma isi ters tepiyor
ikisini beraber hatta ilkay'i da paketleyerek alacaz bence btw

Bu başlığın güncel değeri yok sanırım biraz yanıltıcı oluyor gibi ama son gelişmelerden sonra

Geri
Üst Alt