Tier 1 Romano: "Charlotte FC, Wilfried Zaha ile 1.5 yıllığına anlaştı"

Zaha
Ndomble
Jalert
Tete
Zaniolo

Maliyetli fiyasko transferler.
Zaniolo yu ayırmak lazım, bir miktar risk barındıran bir fırsat doğdu ve alındı, bence denemeye değerdi. Ayrıca zarar etmeyiz ondan muhtemelen geri gelcek yine kiralık gidecek en kötü amorti eder.

Ndombili de büyük ihtimal Dao nun eşantiyonu olarak bize kitlendi olarak bakıyorum ben.

Jelert in o listede ne işi olduğunu anlamadım.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan Buruk'un yediği adamdır.. Hiç bir zaman Ziyech gibi umursamaz değildi.. Her zaman elinden geleni yaptı..En iyi performansını verdikten sonra bile yedeğe çekildi..Bence ihtiyacımız olan bir oyuncuydu ancak maliyeti çok fazla..

Okan Buruk'un yediği adamdır.. Hiç bir zaman Ziyech gibi umursamaz değildi.. Her zaman elinden geleni yaptı..En iyi performansını verdikten sonra bile yedeğe çekildi..Bence ihtiyacımız olan bir oyuncuydu ancak maliyeti çok fazla..
hahahahahaahahahahah yallah çarlota

Her ne olursa olsun, sonu nasıl biterse bitsin güzel hikayeydi. Formamızı giymiş olmasından dolayı her daim mutluluk duyacağım bir isim.

Ligdeki ilk golü,

ve son golü... (Herkes bu maçta Bay'ın son dakika golünü hatırlar ama bu gol de onun kadar kıymetliydi.)

Attığı çoğu gol kilidi açan gollerdi. 0.9 xG'den 5 gol çıkartmıştı.

Zaniolo yu ayırmak lazım, bi miktar risk barındıran bir fırsat doğdu ve alındı, bence denemeye değerdi. Ayrıca zarar etmeyiz ondan muhtemelen geri gelcek yine kiralık gidecek en kötü amorti eder.

Zaniolo'dan kiralama bedelleri ile zarar etme şansımız yok gibi bir şey kar etme şansımız da ciddi yüksek. Tete'den zarar etmedik, Ndombele sadece maaşı ki biraz Davinson'ın bagajı, Jelert'ten büyük bir zararımızın olmayacağını düşünüyorum. Zaha'dan biraz zarar ettik belki ama şampiyonluk, Manu maçında katkıda verdi yani bu anlaşma ile tolere edilebilecek bir zarar ettik diyebiliriz. Ziyech'te de umarım minimum zararla çıkarız.

charlotte'in bizden daha cok ihtiyaci var

Zaniolo'dan kiralama bedelleri ile zarar etme şansımız yok gibi bir şey kar etme şansımız da ciddi yüksek. Tete'den zarar etmedik, Ndombele sadece maaşı ki biraz Davinson'ın bagajı, Jelert'ten büyük bir zararımızın olmayacağını düşünüyorum. Zaha'dan biraz zarar ettik belki ama şampiyonluk, Manu maçında katkıda verdi yani bu anlaşma ile tolere edilebilecek bir zarar ettik diyebiliriz. Ziyech'te de umarım minimum zararla çıkarız.
Ziyeş işi biraz tuzlu olacak gibi de hayırlısı bakalım.

Tete de denendi yani neden demedin dememin tek sebebi abuk subuk maaşı. Lan tete kim 4 m maaş veriliyor ona kızdı millet. Tete gelse 1 1 5 a oynasa kimse ses etmezdi. Ha o paraya gelmiyor mu gelmezse gelmesin demek lazımdı.

Çok büyük hayal kırıklığı oldu. Hiç katkı vermedi diyemem ama etrafına negatif enerji saçıyordu. Lyon'da A takımla idmana çıkamayacak seviyede olduğu haberleri çıkmıştı.

Adam bilgisayar başından kalkmıyor. Sürekli oyun oynuyor zaten psikolojisi bozuldu bence TR'de. Toparlayamadı bir daha ki çıkamadı sanal dünyadan. Yük oldu takıma da taraftara da.

arada zınk diye çözülmüş olması baya iyi - şartlar ne açıklanacak acaba

zaten kontratı 2026 sezon sonunda bitiyordu - Zaha süreci tamamen bitti yani.

bu iyi oldu - darısı Ziyech'in başına

Charlotte'yi kardes kulüp ilan edelim

hiç değilse ziyech gibi tüm alacaklarımı verin dememiş. yolu açık olsun.

Geri
Üst Alt