Tier 1 Romano: "Crystal Palace, Galatasaray'dan Ismaïla Sarr için yapılan ilk teklifi reddetti"

40 verirsin red yersin anlarım.

Can için 25, Leao için önce kiralama sonra 35, Sarr için 30... Daha da vardır unuttuğum.

Kiralık saçmalıklarını geçiyorum Zeze gibi bir sürü deneme atışı yapıldı ama kulüplerinin isteyeceği tutar üç aşağı beş yukarı belli olan, piyasa değeri belli olan oyuncular için dalga geçer gibi tekliflerin izahı nedir.

@Kaan Pişken @Hayri Cund ben uzman yorumuna danışmak istiyorum. Görüşleriniz nedir
Mükemmel oyuncu da Wharton ile o takımın bel kemiği gibi bişey niye satsınlar ki ya da satmak isteseler zaten pl den 3-4 takım salça olur direkt 50'den aşağı bizim lige düşeceğini zannetmiyorum. Bu arada gündemi hiç takip etmedim işten geldim şimdi ancak cevap yazabiliyorum.

Fabrizio Romano: "Galatasaray, Crystal Palace'a Ismaïla Sarr için 30 ile 40 M€ arasında bir paket teklif içeren resmi ve yazılı bir teklif sundu. Ancak Crystal Palace, oyuncuyu projelerinin önemli bir parçası olarak gördüğü ve onu takımda tutmak istediği için bu rakamları reddetti. Sarr, Galatasaray'a gitmeye kapalı olmasa da, karar için Galatasaray'ın yeniden hamle yapıp yapmayacağı beklenecek."

Dursunun bahanesini şimdiden yazıyorum fiyatlar çok yükseldi taraftar endişe etmesin ocak ayında eksiklerimizi giderecegiz. Transfer yapmayacaklar böylece okan buruk'u yiyip kukla bir hoca getirecekler.

Belki bizim yönetim Milana karsi büyük oynuyor. Sagdan sola teklif yollayip bak biz size muhtac degiliz ve fiyati indirmezseniz baska planimiza geçeriz diye blöfmü yapiyordur?

😂 Sonra aklima baskanimizin Dursun Özbek oldugu geliyor ve gülüyorum

Kimi istesek 50 60 çekiyorlar piyasa coşmuş, en iyisi kendi topçunu yapmak öyle daha sağlıklı
Transferin son günlerine yakın kim ucuza en iyi adamlarını satar?

Transfer döneminde başında kesinlikle çok daha ucuza alırsın bu adama, çünkü böylece misal Palace yerini doldurmak için çok daha vakti olurdu.

Bunlarin kafalarimi iyimi? Her 40-50 milyonluk oyuncunun pesinde kosup 30 teklif ediyoruz yani resmen laf olsun diye teklif yapiliyor, sona dogru en iyilerini denedik olmadik demeknicin

Dursun'un Erzurum maçı öncesi laf olsun torba dolsun hamleleri. Bilerek red yiyecekleri teklifleri yapıp duruyorlar.

Allah sizi kahretsin.

Geri
Üst Alt