Tier 1 Romano: "Crystal Palace, Galatasaray'dan Ismaïla Sarr için yapılan ilk teklifi reddetti"

bence bu haberde gerçekten bi yanlışlık var. sarr'larda bi karışıklık var bence

gerçekten istiyorsak garip

1. Geçiniz
2. Devasa maliyeti var
3. Sağ kanat. Tamam solda ve ilerde de oynar ama rahat ettiği yer sağ. Bunu sağa alıp Sane'yi sol mu yapacaksın, yoksa Sane kulübeye geçip 2 atlet anomali ile mi oynayacaksın. Plansızlık
4. Gelmez.
5. Geçiniz

1. Geçiniz
2. Devasa maliyeti var
3. Sağ kanat. Tamam solda ve ilerde de oynar ama rahat ettiği yer sağ. Bunu sağa alıp Sane'yi sol mu yapacaksın, yoksa Sane kulübeye geçip 2 atlet anomali ile mi oynayacaksın. Plansızlık
4. Gelmez.
5. Geçiniz
Dayımın oğlu bunları yazdıysa benden de bu transfere VETO

Bana daha çok Transfer Çalımı haberi gibi geldi.Fb Gittens'i alacak diyolardı ama yine de şüphelendim ben bu işten kankslar yav 😃

Galatasaray'ın ilk teklifini Palace kabul etmedi. Eğer ikinci teklif çok daha yüksek olursa Palace pazarlık yapmaya açık.

(Romano)

hemen reddedilmesi vs biz bu oyuncuyu satacağız demek.

bakalım biz ne kadara çıkıcaz

Leao'ya 40 milyonu veremedik Sarr'a ne gibi bir beklentileri var 60 milyon falan mı

Biz 30 verdik adamlar 50 fln istiyor olmaz bu iş

Galatasaray'ın ilk teklifini Palace kabul etmedi. Eğer ikinci teklif çok daha yüksek olursa Palace pazarlık yapmaya açık.

(Romano)
Şimdi burada ilk red yiyen teklif ne? Mesela 25+5 ise ve karşı taraf 40-45 istiyorsa oluru var bu işin ama bizim teklif 35 karşı taraf 55-60 istiyorsa oluru yok.

45’in altına bırakmazlar.

Şimdi burada ilk red yiyen teklif ne? Mesela 25+5 ise ve karşı taraf 40-45 istiyorsa oluru var bu işin ama bizim teklif 35 karşı taraf 55-60 istiyorsa oluru yok.
40 verdikten sonra gider Leao'yu alırdım

Ki bencede en az bu parayı istiyorlar Sarr için

Animation No GIF by Nouns Movie

40 verdikten sonra gider Leao'yu alırdım

Ki bencede en az bu parayı istiyorlar Sarr için
Bence daha fazla bile istiyor olabilirler. Leao daha sorunlu, düşüşte bir oyuncu bir de sakatlık işi var. Sarr ise şu an performans olarak daha üstte bir oyuncu. Sarr işi bence olmaz.

Kimi istesek 50 60 çekiyorlar piyasa coşmuş, en iyisi kendi topçunu yapmak öyle daha sağlıklı

Geri
Üst Alt