Tier 1 Romano: "Crystal Palace, Galatasaray'dan Ismaïla Sarr için yapılan ilk teklifi reddetti"

Instagram'da gördüğü bütün kızlara mesaj atan kekolar gibi takılıyor Dursun futbol piyasasında.

Allah'ın cezası herif.

Gelirse ikinci Sarr'ımız olacak sanırım.

Bi de Mohamed Adama Sarr vardı.
3316c2ee8cc72a501530baa0cf265131.jpg
Milan’dan kiraladık diye havalar uçmuştum çocukken, gözüme wonderkid gibi gelmişti ki o dönem Milan kulübü büyük oynuyordu. Ama maalesef çöp çıktı devre arası geri göndermiştik

Milan’dan kiraladık diye havalar uçmuştum çocukken, gözüme wonderkid gibi gelmişti ki o dönem Milan kulübü büyük oynuyordu. Ama maalesef çöp çıktı devre arası geri göndermiştik
Lokomotiv Moskova'ya deplasmanda bi golü vardı. Kendisine dair hatırladığım tek şey o.

Crystal Palace kilit oyuncusunu düşük bir bonservis bedeliyle bırakmaz. Bence en az 50-60 milyon euro isteyecekler. Peki 28 yaşındaki Sarr için bu paraları vermek mantıklı mı?

Üstelik asıl mevkisi sağ kanat. Galatasaray’da Sane, Yunus, Barış Alper ve genç Can Armando Güner gibi zaten alternatiflerimiz var.

Belki Okan Hoca onu Osimhen’e alternatif bir forvet olarak düşünüyor olabilir. Sarr forvet oynayabiliyor ama bana göre bu 50-60 milyon euroluk bir transferi mantıklı kılmıyor.

Takımımız GalataSARRay olma yolunda ilerliyor

İstediğimiz diğer Sarr değil miydi ikiside mi gündemde?

Ben bu adamı seviyom çok koşuyor hücum bölgelerinde

Osimhen 2

Geri
Üst Alt