- 16 Haziran 2010
- 191.328
- 134.235
- 6.478
Ben haber getiriyorum sizlere parayı veren değilim kiAdminim sen uyelerden tiksiniyorsun gibi geliyor son dönemde. Her mesajda sovmemizi istiyorsun gibi sankisovelimde mycyi yapistir

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben haber getiriyorum sizlere parayı veren değilim kiAdminim sen uyelerden tiksiniyorsun gibi geliyor son dönemde. Her mesajda sovmemizi istiyorsun gibi sankisovelimde mycyi yapistir
Öyle olsa kendi takiminda niye oynatsinlar
Soyismin manası derin bu sezon. Soyismini en derinden hissedicezSıkı tutunun batıyoruz!
Kiraladık bunu ama zorunlu opsiyonlu yazmış Romanobiz niye oyuncu kiralıyamıyoruz yaw
ama oyuncu gönderdiğimizde ise maaşının yarısını biz ödüyoruz. vallahi kafayı yiyecem
Fesih görüşmeleri başlanmış diyorlar, gider artıkİlk maç sol bek:
![]()
Keşke sizler yerine Dursun hissetseydi rtş.Soyismin manası derin bu sezon. Soyismini en derinden hissedicez
Bu bankalar birliği anlaşmasından bir tek biz kalırız diğer takımlar çıkar.Bu sene bankalar birliğinden çıkıp transfer yapmasaydik daha iyiymiş.
20 sara
11 jelert
10 Yakup
6 Okan buruk
12 batsuayi
58 milyon Euro. Okan olmadığı senaryoda 30da clden geliyordu. 30 civarida boeuden geldi. 118 milyonun 70i ile bankalar birliğini hallederdik, 48i ilede maaş ödeyip gül gibi gecinirdik